Sandvika

AniCura Dyreklinikk Sandvika

I sentrum av Sandvika finner du AniCura Dyreklinikk Sandvika og AniCura Rehab Sandvika, to klinikker med høy faglig kompetanse innen behandling av lidelser og plager i muskel- og skjelettsystemet hos hund og katt. Du finner også veterinær med lang erfaring i tannbehandling og kirurgi, og en stor dyrebutikk. Dyktige veterinærer med høy kompetanse innen kiropraktikk, akupunktur, tenner og kirurgi arbeider på AniCura dyreklinikk Sandvika for å få ditt dyr på bedringens vei. Har ditt kjæledyr behov for dyrlege er det velkommen hos oss.

For dyreeiere

Bestill en time hos oss

Online booking

Kontakt oss

400 12 800

Industriveien 2, 1337 Sandvika

Få veibeskrivelse
For veterinærer

Henvis en pasient til oss

Opprett henvisning

Spar penger med AniPlan

Med AniPlan får du et abonnement på forebyggende behandling som vaksiner, helsekontroller og tannsjekker. Alt til rabattert pris og med god oppfølging. Ubegrensede konsultasjoner i AniCura-appen hører også med! AniPlan - for det gode livet!

Les mer om vår historie, vår dyrebutikk, hvordan du kan gjøre opp ditt besøk hos oss og om hvorfor vi anbefaler kjæledyrforsikring. Du finner også en prisliste over noen av våre tjenester i fanen til venstre.

Siste nytt og kommende arrangementer

På denne siden kan du finne informasjon om siste nytt fra klinikken vår samt kommende arrangementer. 

Les mer på vår nyhetsside her

Om klinikken

AniCura Dyreklinikk Sandvika ligger sentralt plassert og inngår i lokalene til Dyrenes Storsenter. Her vil du også finne AniCura Rehab og hundefrisøren Hugo Quevedo som driver DogPro hundefrisør. AniCura Dyreklinikk Sandvika har vært en del av PetVett-kjeden siden 2004, og samarbeider nært med avdelingene i Oslo. Dyktige veterinærer med høy kompetanse innen kiropraktikk, akupunktur, tenner og kirurgi arbeider på AniCura dyreklinikk Sandvika for å få ditt dyr på bedringens vei.

Klinikken i Sandvika er en stor og moderne klinikk med et bredt behandlingstilbud.
Hos AniCura Dyreklinikk Sandvika finner du egen veterinærkiropraktor og -akupunktør for dyr, du finner også kirurg, og både veterinær og dyrepleier med fordypning innen tannhelse, smertebehandling og kirurgi. Klinikken har blant annet moderne digitalt røntgen, ultralyd, digitalt tannrøntgen, operasjonssal og eget laboratorium. Klinikken i Sandvika har klinikkgodkjenning av  Den Norske Veterinærforening, og er med i vaktsamarbeidet i Asker og Bærum. Her får du hjelp utenfor klinikkens åpningstid, på telefonnummer 820 95 820.

Om Butikken

Fra venterommet er det kort vei inn til butikken, som frister med det meste et dyr kan begjære. Butikken rommer nå et stort utvalg av utstyr og hjelpemidler til hund og katt. Vi har en bred produktserie fra de største fôrprodusentene, Hill’s, Royal Canin og Eukanuba. Du finner og en rekke fôrtilskudd og godbiter til både hund og katt.Trenger Fido ny seng eller halsbånd? Eller kanskje Pus har ødelagt sofaen og ønsker seg et klorebrett? Kom innom og ta en titt på utvalget, samtidig får du god veiledning og råd av våre erfarne dyrepleiere. Skulle vi mangle det du ser etter, så gjør vi vårt beste for å få bestilt det til deg!

Informasjon til dyreeiere

Her finner du som har hund, katt eller et annet kjæledyr, mye nyttig informasjon.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Se våre tjenester og behandlinger

Last ned AniCura-appen


Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200.

Vil du motta vårt nyhetsbrev?

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.
Få tips og råd rett i innboksen

Sist besøkte klinikk på anicura.no

Er du på ferie eller trenger du en spesialist på en annen AniCura-klinikk? Her kan du finne en! Husk at du kan bruke dine AniPlan-tjenester på alle AniCuras klinikker i hele Norge.
AniCura Dyreklinikk SandvikaFinn en annen klinikk

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.