Kontakt

Om du trenger hjelp utenfor våre åpningstider, ring vakthavende veterinær i Asker og Bærum på tlf 820 95 820.

AniCura Dyreklinikk Sandvika tilbyr veterinærvakt i Bærum

Vår vaktordning er til for å sikre best mulig akutt pleie for ditt kjæledyr utover ordinære åpningstider. Når du ringer vårt vaktnummer, 820 95 820, vil du alltid få kontakt med vår klinikk eller AniCura Dyresykehus i Oslo. Telefonen er bemannet frem til klokken 23:00 alle dager. For akutte henvendelser etter dette tidspunktet henvises pasienter til AniCura Dyresykehus Oslo på tlf 21 52 53 00.

AniCura Dyresykehus Oslo er døgnbemannet, noe som sikrer at ditt kjæledyr får nødvendig pleie til enhver tid, dag og natt. Sykehuset er lett tilgjengelig via Ring 3, noe som gjør det enkelt for deg å nå frem i en nødsituasjon.

Kontakt oss

400 12 800

Industriveien 2, 1337 Sandvika

Få veibeskrivelse

For dyreeiere

  • Lurer du på om et oppmøte hos veterinærvakten er nødvendig, kan du forsøke en online konsultasjon hos en av våre veterinærer via AniCura-appen. Tjenesten er tilgjengelig alle dager fra 07:00-22:00. Første besøk er alltid gratis, og tjenesten er inkludert i abonnementet for AniPlan-medlemmer.

    Ordinær pris er 349 kr på hverdager. Om kvelden etter kl. 18 og i helgen er prisen 549 kr.

    Last ned appen fra AppStore eller Google Play

  • Dette er en liste over enklere behandlinger og tjenester hos oss.
    For mer kompliserte utredninger, tanntrekker og operasjoner er det ikke alltid lett å gi en fast pris på forhånd, men vi vil alltid holde en åpen, løpende dialog med deg så du har kontroll og oversikt over pris.

For veterinærer

For dyreeiere

Bestill en time hos oss

Online booking
For veterinærer

Henvis en pasient til oss

Opprett henvisning

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.