Ekstraordinære tiltak på grunn av koronapandemien

På grunn av smittesituasjonen har vi iverksatt ekstra smittevernstiltak på klinikken.

Dette er en ekstraordinær informasjon på grunn av koronapandemien. Det er iverksatt ekstra smittevernstiltak på klinikken.

Alle eiere må dessverre vente ute i bilen mens vi undersøker og behandler pasienten. Henvend deg i resepsjonen ved ankomst og oppgi hvilken bil du sitter i, og hvilket telefonnummer du kan nås på. Kommunikasjonen mellom veterinæren og deg vil foregå per telefon eller ute på gårdsplassen.

Vi ber om at du møter mest mulig presist til timen, og bruker munnbind. Hold min. 1 meter avstand til andre. Kom alene så langt det er mulig. Om du har covid-19, eller symptomer på dette, skal du selv ikke møte opp til timen. Du kan flytte timen eller få noen andre uten luftveissymptomer til å levere ditt kjæledyr.

Til informasjon har vi innført et hygienetillegg på kr 125,-

Vi beklager ulempen dette måtte medføre og takker for forståelsen. Dette gjøres for din og vår sikkerhet.

Vil du handle i butikken, er det bare å komme inn og snakke med oss. Max tre personer kan oppholde seg i resepsjonen på samme tid. 

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.