Ekstraordinære tiltak på grunn av koronapandemien

På grunn av smittesituasjonen har vi iverksatt ekstra smittevernstiltak på klinikken.

Dette er en ekstraordinær informasjon på grunn av koronapandemien. Det er iverksatt ekstra smittevernstiltak på klinikken.

Alle eiere må dessverre vente ute i bilen mens vi undersøker og behandler pasienten. Henvend deg i resepsjonen ved ankomst og oppgi hvilken bil du sitter i, og hvilket telefonnummer du kan nås på. Kommunikasjonen mellom veterinæren og deg vil foregå per telefon eller ute på gårdsplassen.

Vi ber om at du møter mest mulig presist til timen, og bruker munnbind. Hold min. 1 meter avstand til andre. Kom alene så langt det er mulig. Om du har covid-19, eller symptomer på dette, skal du selv ikke møte opp til timen. Du kan flytte timen eller få noen andre uten luftveissymptomer til å levere ditt kjæledyr.

Til informasjon har vi innført et hygienetillegg på kr 125,-

Vi beklager ulempen dette måtte medføre og takker for forståelsen. Dette gjøres for din og vår sikkerhet.

Vil du handle i butikken, er det bare å komme inn og snakke med oss. Max tre personer kan oppholde seg i resepsjonen på samme tid. 

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.