AniCura Dyreklinikk Sørlandet inviterer til kattekurs!

Onsdag 25 november får vi besøk av veterinær Helle Lynge Matzen fra Danmark. 
Tema vil være "Vaksinologi og infeksiøse sykdommer hos katt". Hun går tilbake til vaksinenes start og tar deretter for seg de ulike infeksjonssykdommene hos katt.
Kurset starter kl.18.00 og varer ca.2 timer.

Kurset er selvsagt gratis men vi ønsker å vite hvor mange som kommer, påmelding innen tirsdag 24 november på tlf: 380 95 500.

Vi håper å se mange av dere, velkommen!

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.