Cavalor

Visste du at vi er forhandler av Cavalor - pleiemidler, tilskudd og fôr til hest? Belgiske Cavalor har holdt på i over 25 år og fabrikken har egne veterinærer og forskere som hele tiden jobber for å bedre produktene.

Cavalor ble grunnlagt i 1989, og har mer enn 25 års erfaring i utvikling og produksjon av pleiemidler, tilskudd og fôr til hest. 

Cavalors omfattende produktlinje dekker et stort mangfold av de ernæringsmessige kravene i hestens verden generelt og hver enkelt hest spesielt. Kvalitet er like viktig for Cavalor som å overholde dopingreglene. Alle produktene er godkjent etter FEI sin dopingliste da flere konkurranseryttere bruker Cavalor til sine hester.

På grunn av det vell av kunnskap og erfaring som Cavalor har samlet gjennom årene, har det blitt et oppslagsverk med råd for mange veterinærer. Det samme gjelder for topprytterne i hestesporten, bl.a. Jos Lansink (Verdensmester sprangridning), Anky Van Grunsven (Verdensmester og Olympiskmester dressur) og Ann Poels (BQHA Verdensmester i Reining).
Disse mesterne og mange andre søker ikke bare etter produkter som fungerer, men også kunnskapen som gjør at de fungerer. I Cavalor finner de begge. 

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.