Dårlig Ånde?

Har du en firbent bestevenn med dårlig ånde? Dersom svaret er ja, kan det være behov for tannrens. Det kan også være andre problemer i munnhulen som bør undersøkes.

Hos oss på AniCura Dyreklinikk Sørlandet er vårt dyktige tannteam bestående av Erik og Åse klare til å ta deg imot.


Dersom du er i tvil eller ønsker en sjekk, kan du nå bestille time for gratis tannsjekk av hund og katt hos en av våre dyrepleiere.


Bestill din time ved å ringe oss på tlf 380 95 500.

For online booking klikk her:
https://www.anicura.no/dyreklinikk-sorlandet/

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.