Dårlig Ånde?

Har du en firbent bestevenn med dårlig ånde? Dersom svaret er ja, kan det være behov for tannrens. Det kan også være andre problemer i munnhulen som bør undersøkes.

Hos oss på AniCura Dyreklinikk Sørlandet er vårt dyktige tannteam bestående av Erik og Åse klare til å ta deg imot.


Dersom du er i tvil eller ønsker en sjekk, kan du nå bestille time for gratis tannsjekk av hund og katt hos en av våre dyrepleiere.


Bestill din time ved å ringe oss på tlf 380 95 500.

For online booking klikk her:
https://www.anicura.no/dyreklinikk-sorlandet/

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.