Et lite innblikk fra hesteavdelingen

Det er aldri gøy å være syk, heller ikke for de på fire ben. 🐎
Vi på hesteklinikken er veldig opptatt av at hestene trives og har det så bra som over hodet mulig når de må bo på klinikken. 

Vår fantastiske assistent kine er spesielt omsorgsfull ovenfor hestene "våre". Hun ominnreder boksene så syke ponnier kan kikke ut over døren, lager spesialmat til dem, koser med dem og lager luftegårder etter hestens behov. Denne søte ponnien måtte stå i ro på boks og synes livet var ekstremt kjedelig. 
Da tok Kine grep og satte inn en ny dør slik at Art kunne se hva som skjedde utenfor stallen. Hva skulle vi (og hestene) gjort uten deg, Kine?!

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.