Hvordan unngå sølete potemerker?

Høsten er her, og firbente trekker gjerne med seg både vann, smuss og søle inn i huset. Vi anbefaler produktene fra Dirty Dog!

De finnes både som dørmatte, håndkle eller hanske.
Det har aldri vært enklere å tørke hundens pels!


- Dørmatten er høytabsorberende og trekker til seg 7 ganger mer fuktighet enn vanlige dørmatter.
Den kan legges ved f.eks. døren, i bilen eller hundesengen. Kan også brukes som teppe der hvor hunden går og legger seg etter å ha vært ute tur.


- Mikrofiberhåndkleet absorberer opptil 10x sin egen vekt i vann og smuss. Hunden din blir derfor mye raskere tørr enn ved bruk av bomullshåndkle.
Lommene med strikk sørger for et bedre grep når du tørker hunden.


- Hansken er en super absorberende microfiberhanske, som også fungerer som børste. Den absorberer opptil 10 x sin egen vekt i vann og smuss.
Den er perfekt til å tørke sand, smuss og vann av hunden.
Gummi knoppene på den ene siden av hansken fjerner effektivt løse hår fra kjæledyret.

Produktene kan benyttes til både kort- og langhårede kjæledyr og kan selvsagt vaskes i maskin.


Alle produktene finner du i vår butikk.

105421_PT2._AC_SL1500_V1475091782_.jpg

Flere nyheter

 • Vi kårer Årets blodgiver 2023

  14. juni er internasjonal blodgiverdag, og det er ikke bare mennesker som kan gi blod. Flere av våre dyreklinikker- og sykehus har blodbank eller kan hjelpe til med en blodoverføring om det en hund eller katt skulle ha behov. Vi er selvsagt avhengige av blodgivere, også hos oss. Det er på tide å gjøre stas på våre fantastiske firbente livreddere!
   Les mer om dette
  • Avkjølende tips for varme dager

   Det trenger ikke bli sydentemperaturer før mange hunder synes det er i varmeste laget. På hundene merker vi det på økt pesing, mindre aktivitet og en tendens til å trekke mot skygge, kalde underlag og kanskje til og med vann, men skattene gjerne gjemmer seg vekk, peser, sover mer og er sedate. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å kjøle ned den pelskledde!
    Les mer om dette
   • Når noen skal passe dyret ditt

    Skal du på tur alene, mens Fido eller Mons får være hjemme eller hos venner? Gjør dyrepasser-livet enklere med disse tipsene!
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.