Hvorfor komme med hesten til klinikken i stedet for at vi reiser til stallen?

1) Ved tannbehandling får du i oktober og november undersøkelse med høymoderne intraoralt kamera INKLUDERT i prisen (ellers tar vi kr 250,- for denne undersøkelsen). Dette gjøre at undersøkelsen blir mye grundigere og mer detaljert og muligheten for å oppdage sykdommer i hestemunnen øker betraktelig.

2) Du slipper kjørekostnader fra dyrlegen

3) Hesten din blir undersøkt og behandlet i et betydelig renere og mer hygienisk miljø enn hva som finnes i en stall.

4) Hvis hesten din trenger tilleggsundersøkelser/-behandlinger (røntgen, ultralyd, endoskopi eller lignende) kan vi stort sett gjøre dette samme dag og du slipper å avtale enda en time for ny konsultasjon.

5) Vi vaksinerer hesten din til redusert pris hvis det gjøres ved klinikken.

Til slutt vil vi minne dere på at begge våre hesteveterinærer, Bjørg Siri og Mari, har spesialutdannelse på hest (Bjørg Siri er spesialist i hestesykdommer og Mari er Fagdyrlege i hestesykdommer) og er meget opptatte av grundig undersøkelse, den beste behandling og god kundeservice.

Flere nyheter

 • Vi kårer Årets blodgiver 2023

  14. juni er internasjonal blodgiverdag, og det er ikke bare mennesker som kan gi blod. Flere av våre dyreklinikker- og sykehus har blodbank eller kan hjelpe til med en blodoverføring om det en hund eller katt skulle ha behov. Vi er selvsagt avhengige av blodgivere, også hos oss. Det er på tide å gjøre stas på våre fantastiske firbente livreddere!
   Les mer om dette
  • Avkjølende tips for varme dager

   Det trenger ikke bli sydentemperaturer før mange hunder synes det er i varmeste laget. På hundene merker vi det på økt pesing, mindre aktivitet og en tendens til å trekke mot skygge, kalde underlag og kanskje til og med vann, men skattene gjerne gjemmer seg vekk, peser, sover mer og er sedate. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å kjøle ned den pelskledde!
    Les mer om dette
   • Når noen skal passe dyret ditt

    Skal du på tur alene, mens Fido eller Mons får være hjemme eller hos venner? Gjør dyrepasser-livet enklere med disse tipsene!
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.