Informasjon om salg av legemidler til dyr

Vil vil med dette minne om at reseptbelagte medisiner til ditt kjæledyr må hentes på apotek. Eksempler på disse kan være: flåttmiddel, ormekur til din hund eller katt.

Legemidler til dyr kan kun omsettes via apotek, jf. legemiddelloven § 16 andre ledd. Det finnes for veterinærmedisin ingen ordning som tilsvarer salg av reseptfrie legemidler til menneske i dagligvareforretninger og lignende utsalgssteder.
Mer informasjon om regelverket finner du ved å trykke her.

Kontakt oss for resept på tlf 380 95 500

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.