Kampanje hud og pels

I hele april har vi fokus på hud og pels hos oss på AniCura Dyreklinikk Sørlandet!

Det er utsiden som teller!
Pelsen sier mye om hvordan ditt dyr har det.
Dyrenes pels kan fortelle oss om hudproblemer og andre sykdommer. Vi hjelper deg gjerne med å tyde tegnene og gi deg gode råd om hvordan du best tar vare på pelsen til din firbente venn.

I tillegg har vi fylt butikken vår med fôr som virker støttende for hud og pels, tilpassede shampooer, børster og mye mer.

Velkommen til oss for gode tilbud på blant annet
-Dr.Baddaky Fiskeolje
-Hill`s d/d og Derm Defence

15% på alle børster og kammer i butikken! (Gjelder også furminator til hund og katt)

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.