Kampanje hud og pels

I hele april har vi fokus på hud og pels hos oss på AniCura Dyreklinikk Sørlandet!

Det er utsiden som teller!
Pelsen sier mye om hvordan ditt dyr har det.
Dyrenes pels kan fortelle oss om hudproblemer og andre sykdommer. Vi hjelper deg gjerne med å tyde tegnene og gi deg gode råd om hvordan du best tar vare på pelsen til din firbente venn.

I tillegg har vi fylt butikken vår med fôr som virker støttende for hud og pels, tilpassede shampooer, børster og mye mer.

Velkommen til oss for gode tilbud på blant annet
-Dr.Baddaky Fiskeolje
-Hill`s d/d og Derm Defence

15% på alle børster og kammer i butikken! (Gjelder også furminator til hund og katt)

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.