Kom-i-form

1 mars til 31mars 2017

Overvekt og fedme er et stort problem for både hunder og katter i den vestlige verden. Man regner med at omtrent halvparten av hunder og katter er overvektige.

Derfor har vi  nå kom-i-form-uker med 35% på hele den populære Metabolic serien fra Hill`s. Tilbudet gjelder selvsagt tørrfor, våtfor og godbiter. 

 • Metabolic Canine 
 • Metabolic Feline 
 • Metabolic+Mobility

Følg med på vår facebookside for tips til hvordan holde din firbente venn i form og spennende konkurranser!

 

 

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.