Kom-i-form-uker

Vi kjemper mot overvekten! I mars har AniCura kom-i-form-kampanje, med gode råd om slanking og mosjon og flotte tilbud på slankefôr og leker som brenner kalorier

Du finner følgende tilbud i vår butikk

 • 20% på slankefôr fra Hill`s.    (Metabolic,Metabolic+Mobility,Metabolic+Urinary)
 • 20% på ALLE aktiviseringsleker til hund og katt (Gjelder også Buster Activity Mat + tilhørende aktiviteter)
 • 20% på Hurtta Seler

Tilbudene gjelder så lenge lageret rekker.

Med kampanjen #anicurakomiform gir deg viktig informasjon og råd for alle med et dyr som har noen kilo for mye. Spør oss om hjelp eller les mer om overvekt på anicura.no/komiform
 
 

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.