Vi har fått ny hjemmeside

Vi håper du liker den. Med alle store systemendringer kan det komme litt rusk i maskineriet, og vi beklager på forhånd om en knapp ikke virker eller det skulle stå hund i stedet for katt et sted eller to. Vi lover at om du kommer til oss på klinikkene kan vi forskjell på hund og katt!

Pass på potene i vinter!

Vinteren er her med sin tørre luft, veisalt og ikke minst minusgrader. Det er derfor ekstra viktig å ta vare på hundens poter i vinterhalvåret.

Her er tips til hvordan hunden din kan unngå tørre og såre poter.

 

  • Mange hunder har mye pels mellom tærne som kan kladde av snø om vinteren, det kan derfor være lurt å klippe eller barbere for å gi mindre feste for snøen.
  • I mange byer saltes det på fortauene, dette irriterer og virker uttørkerende på hundens poter. Husk at det ikke holder å tørke potene, saltet må skylles av.
  • For å behandle tørre eller såre tredeputer er det lurt å bruke potesalve, denne er beskyttende og danner en vannavvisende barriere. 

winterpad-pakke.8009722001021jpg.jpg

 

  • Potene kan også beskyttes med potesokker, her finnes det flere varianter, størrelser og stoff.

83656_pawz_potesokker_8.jpg

  • Et par dager med mildvær gjør at hunden ikke rekker å bli ordentlig tørr mellom turene. Det samme gjelder om du avslutter hver tur med å dusje bort salt. Stadig våt eller fuktig pels kan fort gi problemer med sopp og kløe. Hårføneren er et alternativ om pelsen er lang eller kraftig.

Flere nyheter

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.