Pet Odor

Nå finner du en velduftene nyhet i hyllene hos oss på AniCura Dyreklinikk Sørlandet. Bli kvitt lukten av våt hund og stanken fra kattekassen! I vår butikk finner du både de populære duftlysene fra Pet Odor og en egen utgave for å henge i bil.

Pet Odor duftlys har en enzymbasert formel som angriper og fjerner vond lukt når lyset brenner.
Fungerer meget bra mot lukt av kjæledyr, røyk og matlukt.
Brennetid på 70timer.
Vi har flere varianter, kom til oss på AniCura Dyreklinikk Sørlandet og finn din favoritt!

uten navn45.png

Flere nyheter

 • Vi kårer Årets blodgiver 2023

  14. juni er internasjonal blodgiverdag, og det er ikke bare mennesker som kan gi blod. Flere av våre dyreklinikker- og sykehus har blodbank eller kan hjelpe til med en blodoverføring om det en hund eller katt skulle ha behov. Vi er selvsagt avhengige av blodgivere, også hos oss. Det er på tide å gjøre stas på våre fantastiske firbente livreddere!
   Les mer om dette
  • Avkjølende tips for varme dager

   Det trenger ikke bli sydentemperaturer før mange hunder synes det er i varmeste laget. På hundene merker vi det på økt pesing, mindre aktivitet og en tendens til å trekke mot skygge, kalde underlag og kanskje til og med vann, men skattene gjerne gjemmer seg vekk, peser, sover mer og er sedate. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å kjøle ned den pelskledde!
    Les mer om dette
   • Når noen skal passe dyret ditt

    Skal du på tur alene, mens Fido eller Mons får være hjemme eller hos venner? Gjør dyrepasser-livet enklere med disse tipsene!
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.