AniCura setter fokus på seniorer

Bestill en utvidet seniorundersøkelse i mars på alle våre klinikker. Les mer

Pet Odor

Nå finner du en velduftene nyhet i hyllene hos oss på AniCura Dyreklinikk Sørlandet. Bli kvitt lukten av våt hund og stanken fra kattekassen! I vår butikk finner du både de populære duftlysene fra Pet Odor og en egen utgave for å henge i bil.

Pet Odor duftlys har en enzymbasert formel som angriper og fjerner vond lukt når lyset brenner.
Fungerer meget bra mot lukt av kjæledyr, røyk og matlukt.
Brennetid på 70timer.
Vi har flere varianter, kom til oss på AniCura Dyreklinikk Sørlandet og finn din favoritt!

uten navn45.png

Flere nyheter

 • Pass godt på din eldre firbeinte venn! AniCura setter fokus på seniorer

  Eldre kjæledyr har økt risiko for en rekke aldersrelaterte sykdommer. Regelmessige undersøkelser kan heldigvis avsløre skjulte lidelser og betydelig forbedre livskvaliteten for våre gamle venner. Hos AniCura har vi ekstra fokus på seniorkjæledyr og tilbyr utvidede seniorundersøkelser for tidlig oppdagelse og behandling av aldersrelaterte sykdommer.
   Les mer om dette
  • Åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet

   Noen kjæledyreiere er dessverre i en slik situasjon at de ikke alltid kan gi sine dyr forebyggende behandling eller hjelp når de har skader og sykdommer. I samarbeid med Kirkens Bymisjon arrangerer AniCura Dyresykehus Sørlandet åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet i Kristiansand.
    Les mer om dette
   • Tur i snø og kulde

    I store deler av landet laver snøen ned, til glede for skientusiaster og vinterelskere, og til frustrasjon for de som ikke investerte i snøfreser i år heller. De aller fleste hunder synes snø er stas. I snøen blir luktene fra andre hunder veldig tydelige, og de blir liggende lenge. Tur er enda mer spennende enn før! Men kulde, salt og skitur kan by på noen utfordringer for våre firbeinte.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.