Reise med kjæledyr?

Skal ditt kjæledyr med på reisen? Det kan være vanskelig å finne ut av krav og regler når du skal reise utenlands med kjæledyret ditt. Kravene er stadig i endring og de kan være forskjellig fra land til land.

Den sikreste måten å holde seg oppdatert på er å kontakte Mattilsynet og ta en titt på hjemmesiden deres for informasjon.
Ved å besvare 4 enkle spørsmål vil du få gjeldende informasjon om hva som bør gjøres i forkant av reisen, generelle krav og om innreise til Norge.
Mattilsynet kan også kontaktes på tlf 22 40 00 00


Vi ved AniCura Dyreklinikk Sørlandet hjelper deg gjerne med å gi de eventuelle påkrevede vaksiner, ormekur eller utfylling av pass.
Ring oss på 380 95 500 for timebestilling.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.