Reise med kjæledyr?

Skal ditt kjæledyr med på reisen? Det kan være vanskelig å finne ut av krav og regler når du skal reise utenlands med kjæledyret ditt. Kravene er stadig i endring og de kan være forskjellig fra land til land.

Den sikreste måten å holde seg oppdatert på er å kontakte Mattilsynet og ta en titt på hjemmesiden deres for informasjon.
Ved å besvare 4 enkle spørsmål vil du få gjeldende informasjon om hva som bør gjøres i forkant av reisen, generelle krav og om innreise til Norge.
Mattilsynet kan også kontaktes på tlf 22 40 00 00


Vi ved AniCura Dyreklinikk Sørlandet hjelper deg gjerne med å gi de eventuelle påkrevede vaksiner, ormekur eller utfylling av pass.
Ring oss på 380 95 500 for timebestilling.

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.