Vi anbefaler Sanos etter tannbehandling

Vi kan nå tilby Sanos som er en forsegling av tannkjøttkanten etter tannrens hos hund og katt. Behandlingen hindrer plakkdannelse under tannkjøttkanten som er årsaken til periodontitt.

Sanos bør brukes etter hver tannbehandling for å beskytte områdene som er vanskelige å komme til slik som bakerst i munnen.
Kliniske studier viser at Sanos har effekt hos både hund og katt i inntil 6 måneder.

Spør oss om Sanos neste gang din hund eller katt skal til tannbehandling hos oss!

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.