Seniorfokus

Visste du at våre kjære hunder og katter regnes som seniorer fra 7 års alder? Det er nemlig da aldersrelaterte forandringer i kropp og sinn starter og hos de største hunderasene regnes de faktisk som seniorer fra 5 års alder.

Ikke vent for lenge med den første seniorundersøkelsen!
Vil du hjelpe kjæledyret ditt til et lengst mulig liv og en best mulig alderdom, er det mye bedre å ta den første seniorkontrollen litt tidlig enn litt for sent.
 
Inkludert i seniorundersøkelsen får du:
-Utvidet konsultasjon og undersøkelse hos veterinær.
-Blodprøver med ekstra prøve for å avdekke tidlig tegn til nyresykdom.
-Urinprøve.
-Blodprøve for å sjekke for stoffskiftesykdom hos katt.
Pris for pakken er kun kr 2490,-
 
Ring oss på tlf 380 95 500 for å booke seniorundersøkelse til din hund eller katt.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.