Seniorfokus

Visste du at våre kjære hunder og katter regnes som seniorer fra 7 års alder? Det er nemlig da aldersrelaterte forandringer i kropp og sinn starter og hos de største hunderasene regnes de faktisk som seniorer fra 5 års alder.

Ikke vent for lenge med den første seniorundersøkelsen!
Vil du hjelpe kjæledyret ditt til et lengst mulig liv og en best mulig alderdom, er det mye bedre å ta den første seniorkontrollen litt tidlig enn litt for sent.
 
Inkludert i seniorundersøkelsen får du:
-Utvidet konsultasjon og undersøkelse hos veterinær.
-Blodprøver med ekstra prøve for å avdekke tidlig tegn til nyresykdom.
-Urinprøve.
-Blodprøve for å sjekke for stoffskiftesykdom hos katt.
Pris for pakken er kun kr 2490,-
 
Ring oss på tlf 380 95 500 for å booke seniorundersøkelse til din hund eller katt.

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.