Skilpadden Kaisa

Denne skjønne skilpadden heter Kaisa og var innom oss på AniCura Dyreklinikk Sørlandet da hun ikke var helt i form.

Eier til Kaisa er allergisk for kjæledyr og har fått tillatelse fra Mattilsynet til å ha to skilpadder. Hun har hatt dem i 8 år og kom til oss på klinikken da hun reagerte på at Kaisa ikke oppførte seg som hun pleier etter dvaletiden.

Kaisa har tidligere hatt problemer med å få lagt eggene sine så vi startet undersøkelsen med ett røntgen bilde. 

På røntgenbildet fikk vi se to egg. Tiden vil vise om det er disse som er årsaken til at hun ikke føler seg vel

Flere nyheter

 • Vi kårer Årets blodgiver 2023

  14. juni er internasjonal blodgiverdag, og det er ikke bare mennesker som kan gi blod. Flere av våre dyreklinikker- og sykehus har blodbank eller kan hjelpe til med en blodoverføring om det en hund eller katt skulle ha behov. Vi er selvsagt avhengige av blodgivere, også hos oss. Det er på tide å gjøre stas på våre fantastiske firbente livreddere!
   Les mer om dette
  • Avkjølende tips for varme dager

   Det trenger ikke bli sydentemperaturer før mange hunder synes det er i varmeste laget. På hundene merker vi det på økt pesing, mindre aktivitet og en tendens til å trekke mot skygge, kalde underlag og kanskje til og med vann, men skattene gjerne gjemmer seg vekk, peser, sover mer og er sedate. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å kjøle ned den pelskledde!
    Les mer om dette
   • Når noen skal passe dyret ditt

    Skal du på tur alene, mens Fido eller Mons får være hjemme eller hos venner? Gjør dyrepasser-livet enklere med disse tipsene!
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.