Tannkampanje!

Siden det nærmer seg jul tilbyr vi nå 15% rabatt på Tannbehandling på hest utført ved klinikken i hele november og desember.

En tannbehandling hos oss innebærer en dose sedasjon/beroligende medisiner, grundig undersøkelse av hestens hode, lymfeknuter og kjever.
Deretter skylles munnhulen godt før undersøkelsen av tann for tann starter.

Prisen inkluderer også fjerning av tannspisser der det er nødvendig og korrigering av små skjevheter, rensing av sår og evt fjerning av mindre mengder plakk.
Skulle hesten ha problemer eller skader som går utover dette, kommer det som tillegg i prisen.

Opprinnelig pris: 1250,-
Kampanjepris: 1100,-
Husk at det er 6 dagers startnekt.

 

Ta kontakt med vår hesteavdeling for bestilling av time på tlf 380 95 500, velkommen til oss!

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.