Tannkampanje!

Siden det nærmer seg jul tilbyr vi nå 15% rabatt på Tannbehandling på hest utført ved klinikken i hele november og desember.

En tannbehandling hos oss innebærer en dose sedasjon/beroligende medisiner, grundig undersøkelse av hestens hode, lymfeknuter og kjever.
Deretter skylles munnhulen godt før undersøkelsen av tann for tann starter.

Prisen inkluderer også fjerning av tannspisser der det er nødvendig og korrigering av små skjevheter, rensing av sår og evt fjerning av mindre mengder plakk.
Skulle hesten ha problemer eller skader som går utover dette, kommer det som tillegg i prisen.

Opprinnelig pris: 1250,-
Kampanjepris: 1100,-
Husk at det er 6 dagers startnekt.

 

Ta kontakt med vår hesteavdeling for bestilling av time på tlf 380 95 500, velkommen til oss!

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.