Kleppestø

AniCura Askøy Dyreklinikk

På den koselige klinikken på Askøy, rett utenfor Bergen, møter du et godt team med bred kunnskap om dyr. Vi er oppriktig opptatte av god service og trygghet for deg som dyreeier og ditt kjæledyr. Blant våre veterinærer, dyrepleiere og assistenter har vi samlet mye kompetanse og erfaring, og du vil få god hjelp innen blant annet kirurgi, tannbehandling, indremedisin og hudsykdommer. Vi jobber også aktivt med forebyggende medisin, og tror på viktigheten av et godt samarbeid mellom klinikk og dyreeier for å gi våre kjæledyr den beste mulige livskvalitet. Vårt ønske er å gi den beste og tryggeste opplevelsen for dere når dere besøker oss. Velkommen til AniCura Askøy!

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Bestill en time hos oss

Kontakt oss

56 14 21 72

Juvikflaten 10, 5300 Kleppestø

Få veibeskrivelse
For veterinærer

Henvis en pasient til oss

Opprett henvisning

Spar penger med AniPlan

Med AniPlan får du et abonnement på forebyggende behandling som vaksiner, helsekontroller og tannsjekker. Alt til rabattert pris og med god oppfølging. Ubegrensede konsultasjoner i AniCura-appen hører også med! AniPlan - for det gode livet!

Helen Øvregaard startet Askøy Dyreklinikk i kjelleren på Erdal i 1989. Behovet for noe større meldte seg raskt, og klinikken ble flyttet til Brekkehuset på Kleppestø kai. Her var vi i mange år, før vi sommeren 2013 fikk flytte inn i store, nye lokaler på Juvik. Vi har nå et over 500 kvm stort flott og funksjonelt dyresykehus, innredet etter våre egne ønsker og behov.

Vi har fått en stor og luftig resepsjon med egne venteromssoner for hund og katt, tre konsultasjonsrom (det ene forbeholdt katt), eget tannklinikkrom med to arbeidsplasser, eget ultralyd- og oppdretterrom, røntgenrom, laboratorium, og to velutstyrte operasjonsrom. Dessuten har vi to arbeidsplasser/ «pre-op» i nærheten av operasjonsrommene. Oppstallingsrommene for henholdsvis hund og katt er hyggelige og funksjonelle, og med mulighet til bading av dyr. Du er hjertelig velkommen til en omvisning! Vi er svært stolte av klinikken vår, av den kompetansen vi har og av arbeidsmiljøet vårt – men vi vil gjerne bli bedre. Derfor er vi glade for tilbakemelding – både ris og ros. Konstruktiv kritikk er alltid verdifullt. Er du fornøyd med oss synes vi selvfølgelig det er hyggelig og inspirerende å høre. 

Velkommen til oss!

Informasjon til dyreeiere

Her finner du som har hund, katt eller et annet kjæledyr, mye nyttig informasjon.

Våre behandlinger

Hva kan vi hjelpe deg med?

Last ned AniCura-appen


Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200.

Vil du motta vårt nyhetsbrev?

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.
Få tips og råd rett i innboksen

Sist besøkte klinikk på anicura.no

Er du på ferie eller trenger du en spesialist på en annen AniCura-klinikk? Her kan du finne en! Husk at du kan bruke dine AniPlan-tjenester på alle AniCuras klinikker i hele Norge.
AniCura Askøy DyreklinikkFinn en annen klinikk

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.