Vi har fått ny hjemmeside

Vi håper du liker den. Med alle store systemendringer kan det komme litt rusk i maskineriet, og vi beklager på forhånd om en knapp ikke virker eller det skulle stå hund i stedet for katt et sted eller to. Vi lover at om du kommer til oss på klinikkene kan vi forskjell på hund og katt!

Tina Ellingsund
Veterinærer

Tina Ellingsund

Veterinær GPCert SAS

Kontaktinformasjon

Veterinærer

Tina Ellingsund

Veterinær GPCert SAS

Spesialitet

  • Bløtvevskirurgi og tenner

Utdanning

  • Den Kongelige Veterinær og Landbohøjskole
  • General Prac Certificate in Small Animal Surgery

Tina begynte hos oss høsten 2019. Før det har hun jobbet mange år i Danmark.

Hun ble uteksaminert fra Den Kongelige Veterinær og Landbohøjskole i København i 2006. Hun har også videreutdanning i General practitioner certificate in small animal surgery. I tillegg er hun nå i gang med videreutdanning i tannbehandling hos TandDyreklinikkens level of excellence in Veterinary dentistry.

Hun er spesielt interessert i tann og bløtvevskirurgi og har mye erfaring innenfor de områdene. Tina er utrolig dyktig på tenner og tannbehandling. Samtidig er hun en rutinert allrounder som gjør en glimrende jobb i poliklinikken.
Hun er en utrolig kunnskapsrik veterinær. Et skikkelig arbeidsjern, samtidig som hun bevarer roen og har et fint overblikk selv i stressete situasjoner. Hun stiller alltid opp og er en humørspreder.


Hjemme bor hun sammen med konen sin, deres to barn og katten pus’en.
På fritiden liker Tina å være aktiv og sier ikke nei takk til en topptur i fjellet. Hun sykler også ofte til jobb. Samtidig er hun glad i å slappe av sammen med familien sin.