Velkommen til oppdretterseminar 16. oktober

Dr. Martina Greer fra USA kommer på besøk, og vil holde et søndags-seminar for oss 16/10, klokken 11-14.

 Marty er veterinær, oppdretter og driver en klinikk som har spesialisert seg på reproduksjon i Wisconsin. I tillegg er hun forfatter av boken ”Canine Reproduction and Neonatology”, en bok beregnet på både veterinærer og oppdrettere. 

Vi har delt foredraget i tre deler, og tar for oss 

 • Drektighet 
 • Fødsel 
 • Nyfødtperioden 

 Det blir rikelig anledning til spørsmål og diskusjon, så kom med det du lurer på! (Helen oversetter gjerne spørsmål hvis det er ønske om det). 

Dette blir spennende, vi gleder oss i alle fall veldig! 

Seminaret er gratis, men vi må ha en pekepinn om hvor mange vi blir. Send en mail til helen@ovregaard.com og gi beskjed om du kommer, og hvor mange dere er. 

Velkommen! 

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.