Vi har fått ny hjemmeside

Vi håper du liker den. Med alle store systemendringer kan det komme litt rusk i maskineriet, og vi beklager på forhånd om en knapp ikke virker eller det skulle stå hund i stedet for katt et sted eller to. Vi lover at om du kommer til oss på klinikkene kan vi forskjell på hund og katt!

Back to www.anicura.no

Vi har et samarbeid med Resurs Bank som er en løsning som tilbyr våre kunder faktura med 30-60 dagers forfall uten gebyr. Dette gjøres ved å opprette en Dyrekonto. Du søker da om kreditt fra 5.000 - 50.000kr. Vi hjelper deg gjerne med søkeprosessen i resepsjonen, og du får svar over nett i løpet av kort tid. Du kan med fordel søke om Dyrekonto via Resurs Bank før besøket hos oss. Hvis søknaden blir godkjent, kan du besøke oss uten å tenke på direkte betaling. (Husk gyldig legitimasjon; pass, førerkort, evt bankkort med bilde)

Med Dyrekonto får du regningen måneden etter du har vært hos veterinæren, og om du betaler alt til forfall, påløper det ingen ekstra kostnader (renter). Forfall vil være siste dag den måneden, så du har da 30-60 dager frem til forfall. Du kan også dele opp regningen slik det passer for deg. Du kan bla. dele opp regningen i opptil 12 måneder.

Dyrekonto er et flott tilbud til deg som har behov for undersøkelse eller operasjon hos veterinær innen kort tid, men ikke har mulighet for å betale før neste måned eller senere. Gjør deg kjent med tilbudet og betingelsene på Ressurs Banks hjemmesider, eller søk om dyrekonto her.  

Få rabatt med AniPlan

Som AniPlan-medlem får du rabatt på flere av våre tjenester, og du betaler ingenting for direkteoppgjør eller konsultasjoner i appen. Du får også 10% rabatt fôr fra Royal Canine, Hill's og Specific. Du betaler også redusert pris for flere av våre andre kvalitetsprodukter.
Hva er AniPlan?