Straume

AniCura Dyreklinikken Sotra

Ved AniCura Dyreklinikken Sotra møter du en gjeng med erfaring, kompetanse, respekt og personlig engasjement. Vi har tung kompetanse på indremedisin, hud, sår og generell smådyrmedisin.

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Bestill en time hos oss

Kontakt oss

56 32 14 20

Idrettsvegen 93, 5353 Straume

Få veibeskrivelse
For veterinærer

Henvis en pasient til oss

Opprett henvisning

Informasjon til dyreeiere

Her finner du som har hund, katt eller et annet kjæledyr, mye nyttig informasjon.

Dyreklinikken Sotra ble stiftet i august 2005 av veterinærene Hilde Røssland, Helen Øvregaard og Susan Fjeld. Klinikken startet som en videreførelse av kontoret til daværende distriktsveterinær Åse Bech. Samme høst flyttet vi inn i nyoppussede lokaler i Bjorøygården, vis-a-vis Sartor Storsenter. 

I 2013 ble vi en del av AniCura-kjeden - et stort skandinavisk samarbeid med klinikker og dyresykehus i både Norge, Sverige, Danmark, Nederland, Østerrike, Sveits, Tyskland, Italia, Spania og Frankrike. I Bergen og omegn finnes ytterligere fire klinikker i AniCura-kjeden; AniCura Askøy Dyreklinikk, AniCura Dyresykehuset Bergen Nord, AniCura Dyresykehuset Bergen Sør og AniCura Fana Dyreklinikk. Vi har et tett og godt samarbeid med disse.

I januar 2014 utvidet vi våre lokaler i Bjorøygården med en helt ny poliklinikk. Den nye klinikken fremsto som lys og trivelig, og var godt utstyrt med blant annet digitalt røntgen, ultralydmaskin, moderne internlaboratorium, egen tannavdeling, samt en romslig operasjonssal.

Achievement of the year 2015

I januar 2016 deltok vi på AniCura Togetherness i Stockholm. Her møtte vi over 1200 kollegaer fra AniCura-klinikkene som kom sammen for å bli bedre kjent, lære nye ting, og utvikle seg mot å bli verdens beste innen veterinærmedisin. Vi hadde en fantastisk helg og reiste hjem med den uventede, gjeveste prisen; Achievement of the year 2015! Blant over 100 klinikker, inkludert mange store hospitaler, er det stort å bli anerkjent for den jobben vi gjør. 

"For demonstrating that small clinics can contribute in a big way, and for embodying AniCura's values every day. For facing tough times with openess and honesty, showing enduring personal initiative and with persistence and determination pulling together to create a success story for customers and employees alike. And for finding the time to take a leading role in AniCura values training and pilot studies to the benefit of the wider group."

Rask vekst

Vi har vokst på alle måter siden 2005, og var per september 2019, 18 ansatte fordelt på veterinærer, dyrepleiere, klinikkassistenter, resepsjonister, studenter og rehold. Vi trengte både mer plass til ansatte og pasienter, men også rom for å utvide kompetansen vår og ansette flere fagfolk, slik at vi kunne etterkomme den stadig økende etterspørselen fra våre kunder.

I 2018 startet den etterlengtede byggingen av vår nye klinikk og i mai 2019 flyttet vi inn. Vi holder nå til i store, lyse og moderne lokaler i Idrettsvegen 93. Her har vi alle fasiliteter nødvendig for å yte topp service og kvalitet i vårt arbeid. Vi har Bergens mest avanserte tannavdeling for kjæledyr - og tenner er vårt satsingsområde. Vi har også to store operasjonssaler, dobbelt så stor poliklinikk som i Bjorøygården, eget ultralydrom, røntgen, store og separerte hunde- og kattestaller, samt eget gnager- og fuglerom. Vi har også isolat med egen utgang for å behandle smittebærende pasienter. 

Adkomsten til klinikken er enkel, og det er gratis parkering rett utenfor. Tar du buss er det 15-20 minutters gange fra Straume bussterminal. Det er også taxisentral ved bussterminalen hvis du har behov for det. 

Vi holder oss oppdaterte!

Vi legger stor vekt på kursing og videreutdanning av vårt personale, og holder både internkurs og reiser på kurs og kongresser i inn- og utland. På den måten holder vi oss oppdatert på de nyeste behandlingsmetodene innen veterinærmedisin og dyrepleie, kundeservice, kommunikasjon og markedsføring. Vi er også lærested for dyrepleiere under utdanning, og har også ofte veterinærstudenter på klinikken i ferier og i kortere engasjement.

Spar penger med AniPlan

Med AniPlan får du et abonnement på forebyggende behandling som vaksiner, helsekontroller og tannsjekker. Alt til rabattert pris og med god oppfølging. Ubegrensede konsultasjoner i AniCura-appen hører også med! AniPlan - for det gode livet!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Se våre tjenester og behandlinger

Last ned AniCura-appen


Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200.

Vil du motta vårt nyhetsbrev?

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.
Få tips og råd rett i innboksen

Sist besøkte klinikk på anicura.no

Er du på ferie eller trenger du en spesialist på en annen AniCura-klinikk? Her kan du finne en! Husk at du kan bruke dine AniPlan-tjenester på alle AniCuras klinikker i hele Norge.
AniCura Dyreklinikken SotraFinn en annen klinikk

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.