Vil du jobbe hos oss?

Vi søker praktikant, lærling og autorisert dyrepleier!

Vi har tre ledige stillinger hos oss på AniCura Dyresykehus Stjørdal. 

 1. Praktikantstillingen er en ett årig stilling som passer for deg som ønsker praksis og erfaring før eventuelle studier til dyrepleier eller veterinær. 
 2. Lærlingestillingen er for kandidater innen salg og service med stor interesse for vår bransje. 
 3. Dyrepleierstillingen er for deg som er utdannet eller i ferd med å utdanne deg til dyrepleier enten i Norge eller ved Hansenberg i Danmark. Vi tilbyr et svært spennende arbeidsmiljø med varierte arbeidsoppgaver.  

Send søknad med CV, attester og vitnemål til ingrid.moksnes@anicura.no Har du spørsmål til en av stillingene, kan du også kontakte Ingrid. 

Oppstart etter avtale og søknadsfrist snarest! Vi vurderer søknader fortløpende. 

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.