Betaling og priser

Vi tar imot kontant betaling, bankkort og kredittkort. Vi hjelper deg selvsagt med direkteoppgjør med ditt forsikringsselskap dersom dette er en mulighet via din forsikring.

Alle konsultasjoner, behandlinger og operasjoner må betales samme dag. Godkjente betalingsmidler er kort og kontant. Vi aksepterer de fleste bank - og kredrittkort.
Vi kan hjelpe med direkteoppgjør med forsikring - les mer under. 

Forsikring

Vi anbefaler at du forsikrer kjæledyret ditt, slik at dere kan få den hjelpen dere trenger dersom uhellet skulle være ute - ved sykdom eller skade.

Sykdomsutredninger og behandling krever ofte både spesialutstyr og spesialkompetanse, noe som er kostnadskrevende. Er dyret forsikret, blir den økonomiske belastningen mindre for deg som eier. 

Vi har direkteoppgjørsavtale med forsikringsselskapene Agria, Gjensidige, IF og Fremtind (DNB/Sparebank 1), mot et administrasjonsgebyr.
For AniPlan-medlemmer er administrasjonsgebyret en av tjenestene som følger med uten kostnad.

Ved direkteoppgjør, slipper du å legge ut for forsikringsselskapet, men betaler bare egenandelen. 
Husk å gi oss beskjed på forhånd og ha med forsikringsnummer dersom du ønsker direkteoppgjør.

Er dyret ditt forsikret i selskap som ikke tilbyr direkteoppgjør eller ikke har avtale om det med oss, må regningen i sin helthet betales her, og du sender inn forsikringsoppgjøret selv. Vi er selvsagt behjelpelige med å skrive ut eller sende på e-post, alle papirer du trenger for å sende det inn. 

Vi gir desverre ikke kreditt eller faktura.

 

 

 

Få rabatt med AniPlan

Som AniPlan-medlem får du rabatt på flere av våre tjenester, og du betaler ingenting for direkteoppgjør eller konsultasjoner i appen. Du får også 10% rabatt fôr fra Royal Canin, Hill's og Specific. Du betaler også redusert pris for flere av våre andre kvalitetsprodukter.
Hva er AniPlan?

Forsikring av kjæledyr

Vi anbefaler at du tegner en forsikring for ditt dyr. Sykdom kan kreve langvarig behandling og skader kan bli omfattende, og da er det godt å få dekket mye av kostnadene via forsikring.

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.