Kom i Form!

Visste du at nesten hver tredje hund risikerer alvorlig sykdom grunnet overvekt, og at mange katter er deprimerte på grunn av for lite stimuli?

I en travel hverdag er det viktig å ta seg tid til sin firbeinte venn. Den trenger rett mengde mosjon og stimuli. Ikke bare fordi vekten viser for mye, men for å opprettholde god helse og et godt humør.

Daglige turer og lek, samt et næringsrikt fôr er viktig for at din bestevenn skal holde seg frisk og rask!

Vi har rabatt på slankefôret til følgende produsenter i hele mars:

Hill's - 20%
Eukanuba - 20%
Samt 25% på slankerelaterte leker, matskåler med mer. 

 

I hverdagen holder det kanskje med de vanlige turene, men å utfordre hunden din ved å gjøre turene varierte kan være motiverende for både hund og eier! Dra på skitur, la hunden trekke pulk eller vogn, dra på sykkeltur, tren bakketrening og gå skogsturer i mer ulendt terreng hvor hunden kan balansere på stokker, steiner og stubber. La hunden søke etter godbiter og leker. Mulighetene er mange, men husk at mental trening er like viktig som fysisk trening!

Det er ofte lettere å mosjonere en hund enn en katt, men det finnes ting man kan gjøre for å hjelpe katten med forbrenningen. Lek med ball, mus i hyssing, garnnøste, sørg for klatremuligheter og hvis mulig la pus komme ut og løpe. Innekatter kan med litt trening luftes i sele og bånd. Det kan også være fint å sette mat- og vannskåler høyt for at katten må hoppe opp for å få tak i kaloriene.

Det kan være en tålmodighetsprøve å slanke et dyr, særlig en katt. Men det er utelukkende positive helsegevinster å hente, og dyrets livskvalitet vil øke i takt med at fettet forbrenner.

Gå, jogg eller løp inn til oss for flere gode råd om kosthold, mosjon og helse.

Velkommen!

Flere nyheter

 • Vi kårer Årets blodgiver 2023

  14. juni er internasjonal blodgiverdag, og det er ikke bare mennesker som kan gi blod. Flere av våre dyreklinikker- og sykehus har blodbank eller kan hjelpe til med en blodoverføring om det en hund eller katt skulle ha behov. Vi er selvsagt avhengige av blodgivere, også hos oss. Det er på tide å gjøre stas på våre fantastiske firbente livreddere!
   Les mer om dette
  • Avkjølende tips for varme dager

   Det trenger ikke bli sydentemperaturer før mange hunder synes det er i varmeste laget. På hundene merker vi det på økt pesing, mindre aktivitet og en tendens til å trekke mot skygge, kalde underlag og kanskje til og med vann, men skattene gjerne gjemmer seg vekk, peser, sover mer og er sedate. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å kjøle ned den pelskledde!
    Les mer om dette
   • Når noen skal passe dyret ditt

    Skal du på tur alene, mens Fido eller Mons får være hjemme eller hos venner? Gjør dyrepasser-livet enklere med disse tipsene!
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.