Online booking er nå mulig!

Visste du at du kan bestille tid hos oss online? Klikk her for å velge tid

Kom i Form!

Visste du at nesten hver tredje hund risikerer alvorlig sykdom grunnet overvekt, og at mange katter er deprimerte på grunn av for lite stimuli?

I en travel hverdag er det viktig å ta seg tid til sin firbeinte venn. Den trenger rett mengde mosjon og stimuli. Ikke bare fordi vekten viser for mye, men for å opprettholde god helse og et godt humør.

Daglige turer og lek, samt et næringsrikt fôr er viktig for at din bestevenn skal holde seg frisk og rask!

Vi har rabatt på slankefôret til følgende produsenter i hele mars:

Hill's - 20%
Eukanuba - 20%
Samt 25% på slankerelaterte leker, matskåler med mer. 

 

I hverdagen holder det kanskje med de vanlige turene, men å utfordre hunden din ved å gjøre turene varierte kan være motiverende for både hund og eier! Dra på skitur, la hunden trekke pulk eller vogn, dra på sykkeltur, tren bakketrening og gå skogsturer i mer ulendt terreng hvor hunden kan balansere på stokker, steiner og stubber. La hunden søke etter godbiter og leker. Mulighetene er mange, men husk at mental trening er like viktig som fysisk trening!

Det er ofte lettere å mosjonere en hund enn en katt, men det finnes ting man kan gjøre for å hjelpe katten med forbrenningen. Lek med ball, mus i hyssing, garnnøste, sørg for klatremuligheter og hvis mulig la pus komme ut og løpe. Innekatter kan med litt trening luftes i sele og bånd. Det kan også være fint å sette mat- og vannskåler høyt for at katten må hoppe opp for å få tak i kaloriene.

Det kan være en tålmodighetsprøve å slanke et dyr, særlig en katt. Men det er utelukkende positive helsegevinster å hente, og dyrets livskvalitet vil øke i takt med at fettet forbrenner.

Gå, jogg eller løp inn til oss for flere gode råd om kosthold, mosjon og helse.

Velkommen!

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.