Online booking er nå mulig!

Visste du at du kan bestille tid hos oss online? Klikk her for å velge tid

Butikken

I resepsjonen vil du finne en godt utstyrt butikk. Her selges fôr, fôrtilskudd, godbiter, leker og utstyr. Hos AniCura vil dyrets diett ofte være et viktig element i behandling av sykdom, men vi har også et utvalg høykvalitetsfôr til friske dyr.

Riktig fôr er et viktig kriterium for dyrets helse! I vår butikk vil du derfor finne kvalitetsfôr fra Hill`s, Spesific og Royal Canin. Til kaniner og gnagere har vi diverse fôr og godbiter fra Oxbow.

Fellesnevneren for all mat som selges i AniCura er at det er gjennomgående høy kvalitet på fôret, det er spesielt utvalgt på et vitenskapelig grunnlag og anbefalt av din veterinær. Vi kan hjelpe deg med å velge en diett som passer ditt dyrs spesifikke behov.

For riktig dyrehold er også utstyr og medisinske preparater viktig. I butikken kan du derfor finne vårt eget lille «apotek», samt diverse utstyr som eksempel potesokker og krager.

 

Spør gjerne vårt personale om råd! Vi gir deg tips og veiledning innen kosthold og foring. Har du for eksempel et kjæledyr med litt for mange kilo på kroppen, kan en av våre dyrepleiere hjelpe deg med et skreddersydd kostholdsprogram.

Kom innom for en hyggelig prat og en trygg handel!

Har du spørsmål om ditt dyr?

Vil du motta vårt nyhetsbrev?

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.
Få tips og råd rett i innboksen

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.