Vi søker sommervikar!

Vi søker en veterinær til vår klinikk i Åsane som sommervikar i ukene 26 – 30.

Om stillingen

Veterinær, AniCura Bergen Nord

Vi søker en veterinær til vår klinikk i Åsane som sommervikar i ukene 26 – 30.

AniCura Dyresykehuset Bergen Nord er en stor klinikk med 30 ansatte og en stor kundemasse både lokalt fra Bergen og fra hele Vestlandet. Dyresykehuset er velutrustet, med blant annet CT, artro- og endoskopi, ultralyd og flere kirurgisaler.

Rollen

Som sommervikar vil du stort sett jobbe i poliklinikken.

Din profil

Det er en fordel at du bor i Bergensområdet, og du må gjerne være på midlertidig lisens.

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura.

Søknad og kontakt

Vil du bli med i vår familie?

Send oss din søknad til Tor.Kvinge@anicura.no. Søknadsfrist er 15. mai Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt klinikksjef Tor Kvinge.  

Sted

AniCura Dyresykehuset Bergen Nord

Ulset

Norge

Kontaktperson

Tor Kvinge

tor.kvinge@anicura.no

Søknadsfrist 2019-06-01

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.