Vi søker sommervikar!

Vi søker en veterinær til vår klinikk i Åsane som sommervikar i ukene 26 – 30.

Om stillingen

Veterinær, AniCura Bergen Nord

Vi søker en veterinær til vår klinikk i Åsane som sommervikar i ukene 26 – 30.

AniCura Dyresykehuset Bergen Nord er en stor klinikk med 30 ansatte og en stor kundemasse både lokalt fra Bergen og fra hele Vestlandet. Dyresykehuset er velutrustet, med blant annet CT, artro- og endoskopi, ultralyd og flere kirurgisaler.

Rollen

Som sommervikar vil du stort sett jobbe i poliklinikken.

Din profil

Det er en fordel at du bor i Bergensområdet, og du må gjerne være på midlertidig lisens.

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura.

Søknad og kontakt

Vil du bli med i vår familie?

Send oss din søknad til Tor.Kvinge@anicura.no. Søknadsfrist er 15. mai Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt klinikksjef Tor Kvinge.  

Sted

AniCura Dyresykehuset Bergen Nord

Ulset

Norge

Kontaktperson

Tor Kvinge

tor.kvinge@anicura.no

Søknadsfrist 2019-06-01

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.