September: Tannkampanje

Et av de vanligste helseproblemer hos hunder og katter er dårlig tannhelse. Dette kan skyldes manglende kunnskap om hvor viktig det er å stelle tennene til sin hund eller katt, men også at hunder og katter lever lenger i dag.

Vi fokuserer på frisk og sunn munn, og gir gratis tannrøntgen ved tannrens + mange gode tilbud i butikkene.

Du kan lese pasienthistorer, se bilder, film og få mer nyttig informasjon om tannhelse ved å klikke her: Når Mjau blir Au og Voff blir Off

Hva går kampanjen ut på?

På AniCura Dyresykehuset Bergren Nord får du gratis tannrøntgen av full munn på din hund eller katt når du bestiller time til tannrens. 

 

Er du usikker på om din hund eller katt har behov for tannrens? Vi tilbyr gratis tannsjekk året rundt hos en av våre veterinærer/dyrepleiere.  

Tilbud i butikken

 • Mer informasjon kommer

Flere nyheter

 • Vi kårer Årets blodgiver 2023

  14. juni er internasjonal blodgiverdag, og det er ikke bare mennesker som kan gi blod. Flere av våre dyreklinikker- og sykehus har blodbank eller kan hjelpe til med en blodoverføring om det en hund eller katt skulle ha behov. Vi er selvsagt avhengige av blodgivere, også hos oss. Det er på tide å gjøre stas på våre fantastiske firbente livreddere!
   Les mer om dette
  • Avkjølende tips for varme dager

   Det trenger ikke bli sydentemperaturer før mange hunder synes det er i varmeste laget. På hundene merker vi det på økt pesing, mindre aktivitet og en tendens til å trekke mot skygge, kalde underlag og kanskje til og med vann, men skattene gjerne gjemmer seg vekk, peser, sover mer og er sedate. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å kjøle ned den pelskledde!
    Les mer om dette
   • Når noen skal passe dyret ditt

    Skal du på tur alene, mens Fido eller Mons får være hjemme eller hos venner? Gjør dyrepasser-livet enklere med disse tipsene!
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.