Online booking er nå mulig!

Visste du at du kan bestille tid hos oss online? Klikk her for å velge tid

Jesper brakk hoften og måtte opereres

Gårdskatten Jesper

Jesper er en lykkelig gårdskatt fra Byrkjelo i Sogn. Her på gården har han full kontroll på sauene, der han regjerer som en konge i fjøsen. 

Jesper skader seg

Men desember 2019 skjer det en ulykke, og Jesper får påført flere brudd i hoften sin. Etter utredning på Sandande Dyreklinikk, henvises han til veterinær kirurg Dorthe Hansen for operasjon.

Operasjonen er komplisert, og Jesper får påsatt flere skruer i begge hoftene sine.

Etter mange måneders rekonvalesens, med gradvis opptrening og streng overvåking fra matmor, kan Jesper endelig friskmeldes mars 2020. Nå må han trene tilbake bevegelighet og muskulatur i bakparten sin.

Men fremdeles har han en lang jobb foran seg.

Tilbake på gårdstronen

Juni 2020 får vi en hyggelig tilbakemelding fra matmor Kristin:

"Jesper har det veldig bra! Han hadde ein periode rundt påske der han haltet litt og vi var inn på lokal klinikk for røntgen og sjekk. Både Marianne her på Sandane og Dorthe hos dykk såg på bildene og fann ingenting gale. Når han først fikk gå ut igjen etter 3 mnd innandørs var han veldig aktiv, så han blir nok berre raskere sliten i foten som vart mest skadd. Etter den episoden har det ikkje vore noko antydning til noko som helst. Han er blitt heilt lik seg, berre enda meir folkekjær.

Han er ein strålande jaktkatt, fjøskatt, kosepus og bestevenn. :) "

Vi på dyresykehuset er utrolig glad for at vi fikk hjulpet Jesper tilbake til gårdslivet. Heldigvis for at katter har ni liv!

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.