Vi har fått ny hjemmeside

Vi håper du liker den. Med alle store systemendringer kan det komme litt rusk i maskineriet, og vi beklager på forhånd om en knapp ikke virker eller det skulle stå hund i stedet for katt et sted eller to. Vi lover at om du kommer til oss på klinikkene kan vi forskjell på hund og katt!

Back to www.anicura.no

Velkommen til jubileumsfest!

Mandag 1. juli feirer dyresykehuset 30 år. Det vil vi feire ved å invitere DEG til jubileumsfesten!

Bergens første dyrehospital åpnet dørene lørdag 1. juli 1989. Dette var Dyrehospitalet på Stend, som senere skiftet navn til Dyreklinikken på Stend, og igjen til AniCura Dyresykehuset Bergen Sør i 2014.

 

30 år har gått, og det har skjedd en ruvende utvikling innen veterinærmedisinen i løpet av denne tiden. For 30 år siden var ofte en innsovningssprøyte beste løsningen for syke dyr. Og det å få et dyrehospital på Stend med tilgang på laboratoriemaskiner, røntgen og ultralyd, var sjelden vare i 1989.

 

I dag er kjæledyrene våre nesten som familiemedlemmer å regne, og det utføres tilnærmet like avansert behandling på dyr som på mennesker.

 

Dyrehospitalet på Stend var Bergens første dyrehospital. Nå, 30 år senere, er vi fremdeles blant de største dyresykehusene i Bergen og landet for øvrig, både i areal og i antall årlige pasienter.

 

Det som startet som en drøm i et ombygd grisefjøs på Stend, har på 30 år vokst til å bli et av Bergens største og mest moderne dyresykehus. Dette er en merkedag såpass spesiell, at vi synes den bør feires.

 

Hele historien fra dyrehospital til dyresykehus, kan du lese her.

Velkommen til fest

Vi ønsker å feire 30 år med tilbud på en rekke dyrehelsetjenester denne dagen:

  • 30% rabatt på alle vaksiner
  • 30% rabatt på alle frisk-hund treningskort i vanntredemølle
  • 30% rabatt på alle varer i butikken
  • Gratis kloklipp
  • Vi spanderer første måneden ved innmelding i AniPlan

Velkommen til fest mandag 1. juli i tidsrommet 08:00-18:00. Vi spanderer kake og kaffe.

Gratis goodiebags til de 30 første handlende kundene.

Flere nyheter