Dyresykehuset får ny daglig leder

Veterinær Tor Kvinge er fra 1.1.2017 ny daglig leder ved både AniCura Dyresykehuset Bergen Sør og Nord.

Fra 1. januar vil vår daglige leder og veterinær Eva Heldal Monsen gå over i en ren veterinærstilling, og dermed overlater hun kontorstolen til påtroppende daglig leder Tor Kvinge.

Han er også daglig leder ved AniCura Dyresykehuset Bergen Nord, og skal fra 2017 lede begge dyresykehusene i en ren administrativ stilling. Vi ønsker Tor velkommen til teamet her på Sør, og ser frem til et enda tettere samarbeid mellom Vestlandets to største dyresykehus.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.