Dyresykehuset får ny daglig leder

Veterinær Tor Kvinge er fra 1.1.2017 ny daglig leder ved både AniCura Dyresykehuset Bergen Sør og Nord.

Fra 1. januar vil vår daglige leder og veterinær Eva Heldal Monsen gå over i en ren veterinærstilling, og dermed overlater hun kontorstolen til påtroppende daglig leder Tor Kvinge.

Han er også daglig leder ved AniCura Dyresykehuset Bergen Nord, og skal fra 2017 lede begge dyresykehusene i en ren administrativ stilling. Vi ønsker Tor velkommen til teamet her på Sør, og ser frem til et enda tettere samarbeid mellom Vestlandets to største dyresykehus.

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.