Hundehotell på nyttårsaften

Nyttårsaften åpner Clarion Hotel Bergen Airport opp for å ta imot mennesket beste venn. ”Vi har et hotell som er skreddersydd for hunder som ikke liker raketter”, sier hotelldirektør Alexander Grieg, og AniCura Dyresykehuset Bergen Sør er med på laget.

Hill'sHotelldirektøren har selv vokst opp med hund, og vet akkurat hvor engstelig den firbeinte kan være når rakettene begynner å gå til værs på nyttårsaften. Ideen om å invitere hund og eiere til hotellet på nyttårsaften fikk de fra søsterhotellet Clarion Hotel Arlanda i Sverige. Der har de hatt hundehotell på nyttårsaften i flere år, og er allerede fullbooket for årets feiring. Det er første gangen konseptet blir prøvd ut i Norge.

JFAHotellet ligger ved flyplassen har derfor vinduer med god lydisolasjon.”Vi har spesiallagede vinduer som er laget for å holde flystøyen ute. I tillegg er det et stykke til bebyggelsen. Til sammen er dette noen fortrinn vi synes det er kjekt å kunne bruke for å hjelpe hunder som er engstelige på årets siste kveld.” sier Grieg.

Akkurat denne dagen lover hotellet å ta ekstra godt vare på de firbeinte. «Doggie bags» med diverse overraskelser til hundene skal stå klare på rommene. Hundene er jo ikke bare kjæledyr, de er for mange fullverdige medlemmer av familien.

AniCura Dyresykehuset Bergen Sør er med på laget. Sammen med våre leverandører fra blant annet Hill's, Yukon og Jan F Andersen, skal vi sørge for godsaker til hundene som skal virke positivt inn på de firbeinte om de er nervøse.

Et flott tilbud fra Clarion Bergen Airport Hotell synes vi!

Ønsker du å booke plass til deg og din hund, kan du kontakte hotellet her.

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.