Kom i Form med AniCura

Slanking. Noen blir provosert bare de hører ordet. Slanking og trening er i vinden som aldri før, og vi blir eksponert for kampanjer via medier overalt. Men hvorfor er det så viktig? Vi bryr oss ikke om den "perfekte kroppen" eller "5-2 dietten". Vi ønsker at din firbente venn skal opprettholde god helse og et godt humør. Hvordan kan man oppnå det? Vi tror rett mengde mosjon og hjernetrim er nøkkelen.

En undersøkelse foretatt av YouGov for AniCura og Newswire viste at over 40 % av hundene i undersøkelsen fikk mindre enn 30 minutter med tur hver dag. 11 % oppgir at de ikke går daglig tur med hunden sin, og ytterligere 7 % går under 10 minutter daglig. Som dyrehelsepersonell synes vi dette er en trist og farlig utvikling.

Aktivitetsuker i AniCura

Vi ser stadig flere helseproblemer som er direkte knyttet til overvekt og inaktivitet, våre kjæledyr får livsstilssykdommer på lik linje med oss mennesker. Fedme, diabetes, muskel- og skjelettplager er blant disse. Mosjon og riktig ernæring er viktig for å unngå dette.

Vi arrangerer aktivitetsuker i AniCura i perioden 1. til 31. mars der du kan få hjelp til aktivisering og/eller vektreduksjon av din hund eller katt.

Hunden har store behov for å sosialisere og bli stimulert i et miljø utenfor sin egen stue. Dra på ski- eller sykkeltur, la hunden trekke pulk eller vogn, tren bakketrening og gå skogsturer i mer ulendt terreng hvor hunden kan balansere på stokker, steiner og stubber. La hunden søke etter godbiter og leker. Tren lydighet. Har du en eldre eller overvektig hund som ikke klarer så mye, kan du komme på vanntrening hos oss. Trening i vanntredemølle er skånsomt for ledd samtidig som det øker forbrenningen og kondisjonen hos hunden.

Aktivisering er også viktig for katter, spesielt nå som mange katter har blitt dorske av et kjedelig vinterliv. La Pus få gå ut så snart solen titter frem. Inne kan du installere klorepåle eller lage et klatretre, leke med mus, hyssing eller ball. La katten jakte på maten (kast godbiter til den) eller sett matskålen et nytt sted.

"Kom i Form"-tilbud

 • 20 % rabatt på Specific CRD og CJD til hund.
 • 35 % rabatt på Hill's Metabolic til hund og katt.
 • 20 % rabatt på en mengde aktiviseringsleker til hund og katt.
 • Kjøp frisk-hund treningskort i vanntredemølle, og få med AniCura teknisk T-skjorte til deg selv gratis.

Konkurranser

 • Månedens slanker: Kom innom oss og registrer startvekten på din hund/katt. Vi setter opp et vektkontrollprogram til kjæledyret, og da er du med i konkurransen om å bli "månedens slanker" der premien er 3 mnd gratis fôr til kjæledyret. Den hunden/katten som har gått mest ned i vekt i løpet av mars måned, vinner (beregnes i prosentvis vektnedgang).
 • Ukens spreking: Ta et bilde av hunden/katten din i aktivitet og publiser det på Instagram der du tagger oss med @anicura_bergen_sor og #komiformmedanicura. Vi velger ut det beste bildet som vinner en liten premie, trekning hver mandag i mars.
 • Ukens topptur: Er du og din firbente venn på topptur? Ta en selfie med deg og din pelsvenn på topptur for å delta! Fortell oss hvor dere er og del bildet på din instagramkonto (husk å tagge oss) @anicurabergensor og #AniCuratopptur. Ukens topptur vinner en liten premie fra butikken. Klarer du en topptur hver uke i mars, blir du med i trekningen av gavekort på kr 400.

Nå er det ingen grunn lenger til å bli sittende i sofaenHer er ingen grunn til å ikke komme seg i aktivitet. Gå, jogg eller løp inn til oss for flere gode råd om kosthold, mosjon og helse.

Flere nyheter

 • Åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet

  Noen kjæledyreiere er dessverre i en slik situasjon at de ikke alltid kan gi sine dyr forebyggende behandling eller hjelp når de har skader og sykdommer. I samarbeid med Kirkens Bymisjon arrangerer AniCura Dyresykehus Sørlandet åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet i Kristiansand.
   Les mer om dette
  • Tur i snø og kulde

   I store deler av landet laver snøen ned, til glede for skientusiaster og vinterelskere, og til frustrasjon for de som ikke investerte i snøfreser i år heller. De aller fleste hunder synes snø er stas. I snøen blir luktene fra andre hunder veldig tydelige, og de blir liggende lenge. Tur er enda mer spennende enn før! Men kulde, salt og skitur kan by på noen utfordringer for våre firbeinte.
    Les mer om dette
   • Tips til valentinsdagen

    Det renner over av gavetips og idéer til romantiske gester for tiden – og vi er ikke dårligere! Vi elsker jo våre firbeinte venner til månen og tilbake. Men hva ønsker egentlig Fido og Mons seg i gave?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.