AniCura Dyresykehuset Bergen Sør søker veterinær i svangerskapsvikariat.

Da en av våre veterinærer skal i barselpermisjon, søker vi nå smådyrsveterinær til svangerskapsvikariat i 100 % stilling. Stillingen er fra 01.11.17 til 30.11.18 med mulighet for forlengelse for den rette kandidat.

Om oss

AniCura Dyresykehuset Bergen Sør er et av Bergens største dyresykehus med beliggenhet på Nordås i Fana. Her hos oss jobber 40 dedikerte ansatte, og vi kan skryte av et veldig godt arbeidsmiljø.  

Dyresykehuset består av 10 veterinærer, hvor fire er smådyrspesialister og to er øyelysere. Klinikken behandler ca 15000 pasienter årlig, og er henvisningsklinikk innen kirurgi, indremedisin, oftalmologi, odontologi, hjertemedisin, dermatologi, atferdsbehandling og rehabilitering. Hos oss skal kundene møte personale med høy fagkunnskap og ypperlig service. 

Dyresykehuset har mye avansert utstyr, blant annet digitalt røntgen, ultralyd, endoskopi, stor laboratoriepark og gassanestesi. 

AniCura Dyresykehuset Bergen Sør deltar i den offentlige vaktordningen med vakt hver 9. uke.  

Om deg 

 • Du er veterinær med minimum 3 års erfaring fra smådyrpraksis i Norge.

 • Du jobber godt i team og takler høyt arbeidstempo.

 • Erfaring innen kirurgi eller oftalmologi er en fordel, men ikke et krav.

Om stillingen

 • 100 % stilling som veterinær i 1 års svangerskapsvikariat. Dyresykehuset har turnus og du må påregne to kveldsvakter i uken og hver 4. lørdag. 

 • Passer for veterinær som allerede har funnet sitt fagfelt eller har ambisjoner innen smådyrmedisin. 

 • Lønn og arbeidsvilkår ihht tariffavtale for dyreklinikksektoren mellom DNV-A og NHO Mat og Drikke. 

 • Stillingen er ledig fra 1. November 2017 

Om AniCura 

AniCura er en familie av fremtredende dyresykehus og dyreklinikker som er spesialiserte på smådyr. Selskapet ble etablert i 2011 som den første sammenslåing av dyresykehus i Norden, bygget på ideen om at forente ressurser skaper muligheter for bedre veterinærmedisin. Selskapet tilbyr et stort utvalg av medisinske og kirurgiske tjenester. Dette omfatter alt fra forebyggende og basisbehandling til avansert diagnostikk, indremedisin, akuttmedisin, kirurgi og ortopedi. AniCura tilbyr også rehabilitering, fysioterapi og kostholdsråd, samt nøye utvalgte typer dyrefôr og pleieprodukter. 

AniCura tilbyr moderne diagnostikk og behandling av høy kvalitet på 180 steder i Europa og skaper trygghet for dyreeiere gjennom pasientsikkerhet og høy tilgjengelighet. Selskapets 3500 dedikerte medarbeidere tar hvert år hånd om nesten to millioner pasienter. 

Vår visjon er at vi sammen skal skape fremtidens veterinærmedisin gjennom en sikker behandling av høy kvalitet og god tilgjengelighet. I Norge strekker AniCura seg fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Søknad 

Send din søknad med CV på epost til Tor Kvinge: tor.kvinge@anicura.no. Merk søknaden med «Veterinær». Søknadsfrist 15. oktober.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.