AniCura Dyresykehuset Bergen Sør søker veterinær i svangerskapsvikariat.

Da en av våre veterinærer skal i barselpermisjon, søker vi nå smådyrsveterinær til svangerskapsvikariat i 100 % stilling. Stillingen er fra 01.11.17 til 30.11.18 med mulighet for forlengelse for den rette kandidat.

Om oss

AniCura Dyresykehuset Bergen Sør er et av Bergens største dyresykehus med beliggenhet på Nordås i Fana. Her hos oss jobber 40 dedikerte ansatte, og vi kan skryte av et veldig godt arbeidsmiljø.  

Dyresykehuset består av 10 veterinærer, hvor fire er smådyrspesialister og to er øyelysere. Klinikken behandler ca 15000 pasienter årlig, og er henvisningsklinikk innen kirurgi, indremedisin, oftalmologi, odontologi, hjertemedisin, dermatologi, atferdsbehandling og rehabilitering. Hos oss skal kundene møte personale med høy fagkunnskap og ypperlig service. 

Dyresykehuset har mye avansert utstyr, blant annet digitalt røntgen, ultralyd, endoskopi, stor laboratoriepark og gassanestesi. 

AniCura Dyresykehuset Bergen Sør deltar i den offentlige vaktordningen med vakt hver 9. uke.  

Om deg 

 • Du er veterinær med minimum 3 års erfaring fra smådyrpraksis i Norge.

 • Du jobber godt i team og takler høyt arbeidstempo.

 • Erfaring innen kirurgi eller oftalmologi er en fordel, men ikke et krav.

Om stillingen

 • 100 % stilling som veterinær i 1 års svangerskapsvikariat. Dyresykehuset har turnus og du må påregne to kveldsvakter i uken og hver 4. lørdag. 

 • Passer for veterinær som allerede har funnet sitt fagfelt eller har ambisjoner innen smådyrmedisin. 

 • Lønn og arbeidsvilkår ihht tariffavtale for dyreklinikksektoren mellom DNV-A og NHO Mat og Drikke. 

 • Stillingen er ledig fra 1. November 2017 

Om AniCura 

AniCura er en familie av fremtredende dyresykehus og dyreklinikker som er spesialiserte på smådyr. Selskapet ble etablert i 2011 som den første sammenslåing av dyresykehus i Norden, bygget på ideen om at forente ressurser skaper muligheter for bedre veterinærmedisin. Selskapet tilbyr et stort utvalg av medisinske og kirurgiske tjenester. Dette omfatter alt fra forebyggende og basisbehandling til avansert diagnostikk, indremedisin, akuttmedisin, kirurgi og ortopedi. AniCura tilbyr også rehabilitering, fysioterapi og kostholdsråd, samt nøye utvalgte typer dyrefôr og pleieprodukter. 

AniCura tilbyr moderne diagnostikk og behandling av høy kvalitet på 180 steder i Europa og skaper trygghet for dyreeiere gjennom pasientsikkerhet og høy tilgjengelighet. Selskapets 3500 dedikerte medarbeidere tar hvert år hånd om nesten to millioner pasienter. 

Vår visjon er at vi sammen skal skape fremtidens veterinærmedisin gjennom en sikker behandling av høy kvalitet og god tilgjengelighet. I Norge strekker AniCura seg fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Søknad 

Send din søknad med CV på epost til Tor Kvinge: tor.kvinge@anicura.no. Merk søknaden med «Veterinær». Søknadsfrist 15. oktober.

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.