Stevne i rally-lydighet

Den 11. og 12. november arrangerer Bergen Agilityklubb og Os Hundeklubb dobbeltstevne i rally-lydighet innendørs på kunstgress i Fjellangerhallen i Os utenfor Bergen.

AniCura Dyresykehuset Bergen Sør er sponsor og står for premieringen søndagen. Premiene er levert av Hill's og Boehringer Ingelheim.

Les mer om stevnet her.

Stevnetilbud

I forbindelse med stevnet har vi tilbud på trening i vanntredemølle hos oss i hele uke 45 (6.-12. november): Kjøp treningskort i vanntredemølle og få 25 % rabatt på prisen.

Kort type Vanlig pris Rabattpris
Egentrening frisk-hund vanntredemølle, 10 ganger 2275,-  1931,-
Frisk-hund trening vanntredemølle m/terapeut, 10 ganger 2700,-   2250,-
Seniortrening vanntredemølle + laserbehandling m/terapeut, 8 ganger 3690,-   3060,-
Hundemassasje, 7 ganger 2940,-

 2393,-

 

Terapeut på disse behandlingene er Sarah Arnesen. Hun er autorisert rehabiliteringsterapeut og laserterapeut, og har lang erfaring med frisk-trening og rehabilitering av hund. Les mer om Sarah her.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.