Sykkel-VM

Vi holder normale åpningstider under sykkel-VM i Bergen 16.-24. september. Timebestilling alle dager.

Under sykkel-VM i Bergen vil det bli vesentlige endringer i trafikkavviklingen i og rundt Bergen. Fana blir lite påvirket og dyresykehuset vil holde åpent som vanlig mandag-torsdag 08:00-19:00, fredag 08:00-17:00 og lørdag 10:00-14:00.

Dog er det viktig å være oppmerksom på at fra torsdag 14. september til tirsdag 26. september vil det være redusert kapasitet for vanlig biltrafikk på de fleste veistrekninger i Bergensområdet. Det kan derfor være lurt å lese veikartet god tid i forveien, i tilfelle du bor slik at du må ta en omvei til oss. Nærområdene i Fana og Ytrebygda skal ikke bli berørt av VM.

Veier som er stengt eller har redusert fremkommelighet, kan du få en oversikt over her.

Akutt nødhjelp

I vår åpningstid har vi dyrlegevakt ved akutte tilfeller, hvor du kan komme til raskt uten timeavtale.

Dersom du skulle få behov for akutt veterinærhjelp utenom våre åpningstider, kan du ringe vaktnr 82090060.

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.