Sykkel-VM

Vi holder normale åpningstider under sykkel-VM i Bergen 16.-24. september. Timebestilling alle dager.

Under sykkel-VM i Bergen vil det bli vesentlige endringer i trafikkavviklingen i og rundt Bergen. Fana blir lite påvirket og dyresykehuset vil holde åpent som vanlig mandag-torsdag 08:00-19:00, fredag 08:00-17:00 og lørdag 10:00-14:00.

Dog er det viktig å være oppmerksom på at fra torsdag 14. september til tirsdag 26. september vil det være redusert kapasitet for vanlig biltrafikk på de fleste veistrekninger i Bergensområdet. Det kan derfor være lurt å lese veikartet god tid i forveien, i tilfelle du bor slik at du må ta en omvei til oss. Nærområdene i Fana og Ytrebygda skal ikke bli berørt av VM.

Veier som er stengt eller har redusert fremkommelighet, kan du få en oversikt over her.

Akutt nødhjelp

I vår åpningstid har vi dyrlegevakt ved akutte tilfeller, hvor du kan komme til raskt uten timeavtale.

Dersom du skulle få behov for akutt veterinærhjelp utenom våre åpningstider, kan du ringe vaktnr 82090060.

Flere nyheter

 • Åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet

  Noen kjæledyreiere er dessverre i en slik situasjon at de ikke alltid kan gi sine dyr forebyggende behandling eller hjelp når de har skader og sykdommer. I samarbeid med Kirkens Bymisjon arrangerer AniCura Dyresykehus Sørlandet åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet i Kristiansand.
   Les mer om dette
  • Tur i snø og kulde

   I store deler av landet laver snøen ned, til glede for skientusiaster og vinterelskere, og til frustrasjon for de som ikke investerte i snøfreser i år heller. De aller fleste hunder synes snø er stas. I snøen blir luktene fra andre hunder veldig tydelige, og de blir liggende lenge. Tur er enda mer spennende enn før! Men kulde, salt og skitur kan by på noen utfordringer for våre firbeinte.
    Les mer om dette
   • Tips til valentinsdagen

    Det renner over av gavetips og idéer til romantiske gester for tiden – og vi er ikke dårligere! Vi elsker jo våre firbeinte venner til månen og tilbake. Men hva ønsker egentlig Fido og Mons seg i gave?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.