Sykkel-VM

Vi holder normale åpningstider under sykkel-VM i Bergen 16.-24. september. Timebestilling alle dager.

Under sykkel-VM i Bergen vil det bli vesentlige endringer i trafikkavviklingen i og rundt Bergen. Fana blir lite påvirket og dyresykehuset vil holde åpent som vanlig mandag-torsdag 08:00-19:00, fredag 08:00-17:00 og lørdag 10:00-14:00.

Dog er det viktig å være oppmerksom på at fra torsdag 14. september til tirsdag 26. september vil det være redusert kapasitet for vanlig biltrafikk på de fleste veistrekninger i Bergensområdet. Det kan derfor være lurt å lese veikartet god tid i forveien, i tilfelle du bor slik at du må ta en omvei til oss. Nærområdene i Fana og Ytrebygda skal ikke bli berørt av VM.

Veier som er stengt eller har redusert fremkommelighet, kan du få en oversikt over her.

Akutt nødhjelp

I vår åpningstid har vi dyrlegevakt ved akutte tilfeller, hvor du kan komme til raskt uten timeavtale.

Dersom du skulle få behov for akutt veterinærhjelp utenom våre åpningstider, kan du ringe vaktnr 82090060.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.