AniCura-Plukketuren 2019

Plast er i fokus som aldri før for tiden, og ikke i positiv forstand. Plast forsøpler nemlig naturen vår og ødelegger miljøet som dyrene skal leve i.

Første uken i mai arrangeres Strandryddeuka, der det norske folk heies opp av godstolen og ut for å plukke boss.

Vi kjenner allerede en gruppe som beveger seg utendørs hver dag, nemlig hundeeieren. Og derfor vil vi sammen med deg, invitere til "Plukketur" første uken i mai.

Ta din hund med på "Plukketur" i mai.

Vi har klar en "Plukkepose" til alle hundeeiere som vil plukke søppel på lufteturen. Posen - et handlenett i bomull - inneholder en liten avfallssekk, engangshansker og hundeposer. Handlenettet kan du etterpå bruke om og om igjen til handleturen :)

Kom innom oss i resepsjonen og hent din "Plukkepose" i dag. Inviterer du med en turvenn, får du både en sosial og meningsfull tur med hunden!

Fra plast til papir

Som et ledd i vår miljøsatsing, så faser vi ut plastposene i butikken vår og erstatter dem med papir. Samtidig oppfordrer vi deg til å være enda mer miljøbevisst og kjøpe vårt rimelige handlenett i bomull til kun kr 20.

Ingen kan gjøre alt, men alle kan bidra med noe!

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.