AniCura-Plukketuren 2019

Plast er i fokus som aldri før for tiden, og ikke i positiv forstand. Plast forsøpler nemlig naturen vår og ødelegger miljøet som dyrene skal leve i.

Første uken i mai arrangeres Strandryddeuka, der det norske folk heies opp av godstolen og ut for å plukke boss.

Vi kjenner allerede en gruppe som beveger seg utendørs hver dag, nemlig hundeeieren. Og derfor vil vi sammen med deg, invitere til "Plukketur" første uken i mai.

Ta din hund med på "Plukketur" i mai.

Vi har klar en "Plukkepose" til alle hundeeiere som vil plukke søppel på lufteturen. Posen - et handlenett i bomull - inneholder en liten avfallssekk, engangshansker og hundeposer. Handlenettet kan du etterpå bruke om og om igjen til handleturen :)

Kom innom oss i resepsjonen og hent din "Plukkepose" i dag. Inviterer du med en turvenn, får du både en sosial og meningsfull tur med hunden!

Fra plast til papir

Som et ledd i vår miljøsatsing, så faser vi ut plastposene i butikken vår og erstatter dem med papir. Samtidig oppfordrer vi deg til å være enda mer miljøbevisst og kjøpe vårt rimelige handlenett i bomull til kun kr 20.

Ingen kan gjøre alt, men alle kan bidra med noe!

Flere nyheter

 • Vi kårer Årets blodgiver 2023

  14. juni er internasjonal blodgiverdag, og det er ikke bare mennesker som kan gi blod. Flere av våre dyreklinikker- og sykehus har blodbank eller kan hjelpe til med en blodoverføring om det en hund eller katt skulle ha behov. Vi er selvsagt avhengige av blodgivere, også hos oss. Det er på tide å gjøre stas på våre fantastiske firbente livreddere!
   Les mer om dette
  • Avkjølende tips for varme dager

   Det trenger ikke bli sydentemperaturer før mange hunder synes det er i varmeste laget. På hundene merker vi det på økt pesing, mindre aktivitet og en tendens til å trekke mot skygge, kalde underlag og kanskje til og med vann, men skattene gjerne gjemmer seg vekk, peser, sover mer og er sedate. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å kjøle ned den pelskledde!
    Les mer om dette
   • Når noen skal passe dyret ditt

    Skal du på tur alene, mens Fido eller Mons får være hjemme eller hos venner? Gjør dyrepasser-livet enklere med disse tipsene!
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.