Hjemmekontor med kjæledyr

Så satt vi her igjen da. På hjemmekontoret sammen med glade kjæledyr som spinner rundt i huset, superhappy for at matmor er hjemme igjen.

Livet med kjæledyr er aldri kjedelig. Og i hvertfall ikke når du har hjemmekontor.

Da kommer Pus på laptopen, aktiverer "flymodus" knappen og stenger ned kommunikasjonen med sjefen midt i Teams-møtet. Mens hunden gneldrer på naboen som går fordi stuevinduet, og hjemmeskolebarnet, som spiller FIFA fremfor å gjøre skolearbeid, skriker i bakgrunnen fordi motstanderen scoret.

Da er det underholdning på så høyt nivå at du lengter etter å kunne reise deg fra stolen, gå ut til til 8 blå, tine opp bilen og flykte til arbeidsstedet istedenfor å sitte hjemme med kjæledyr og unger.

Men, denne uken har Bergen stengt ned, så vi som kan, må fint bli sittende her vi er.

Gjennom "Coronaåret" 2020 har mange skaffet seg kjæledyr, og i skrivende stund er det nok mange hunder og katter i de mange tusen hjemmekontor som titter mor over skulderen på møtet, stenger ned presentasjonen på PCen eller gneldrer på postmannen som går forbi. Livet er ikke kjedelig selv på hjemmekontor. Ikke hvis man har kjæledyr!

Men med kjæledyr har du også en god unnskyldning for å innimellom reise deg fra kontorstolen og gå ut. Møter kan tas på luftetur, selv med minusgradene vi opplever for tiden. Bare husk å kle på deg selv og hunden, og ha nok batteri på mobilen.

God hjemmeuke, kjære dyreglade Bergenser.

Husk også at om du trenger oss (eller bare vil ha en unnskylding for å gå ut), så er vi her på jobb på dyresykehuset som alltid - med vanlige åpningstider hele uken.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.