Henvisning til AniCura Dyresykehuset Tromsø

Dyresykehuset Tromsø er blant Norges best utstyrte for sykdomsutredning og videre behandling, med eget laboratorium, CT, tilgang på MR, digital røntgen, ultralyd, EKG, egen tannklinikk, avansert operasjonsavdeling og rehabilitering med blant annet tredemølle og terapeutisk laser. Vi tilbyr også artroskopi, som en forlengelse av konvensjonell diagnostikk og leddkirurgi. Send oss din henvisning via epost : tromso@anicura.no

Vi har oppstallingsavdeling for hunder og katter med tilhørende fasiliteter, slik at dyr som skal utredes, opereres eller trenger overvåkning og behandling kan bo hos oss noen dager.

Ved klinikken tilbys spesialisttjenester, og vi fungerer som henvisningsklinikk for Nord-Norge. Alle våre veterinærer har spesialfelt de fordyper seg i som hjertelidelser, hudsykdommer, kirurgi, billeddiagnostikk, nevrologi og tannsykdommer.

Det er raskt og enkelt å komme til spesialist og utredning hos oss, og dyreeiere kan selvfølgelig også bestille time direkte uten henvisning fra annen veterinær.

Les også gjerne mer om vårt tjenestetilbud under om oss, eller våre tjenester.

Velkommen til oss! 

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.