Vi har fått ny hjemmeside

Vi håper du liker den. Med alle store systemendringer kan det komme litt rusk i maskineriet, og vi beklager på forhånd om en knapp ikke virker eller det skulle stå hund i stedet for katt et sted eller to. Vi lover at om du kommer til oss på klinikkene kan vi forskjell på hund og katt!

Ellen Eide Kjellman

Ellen Eide Kjellman

Veterinær

Kontaktinformasjon

Ellen Eide Kjellman

Veterinær

Spesialitet

  • Almenpraksis, indremedisin, ultralyd

Utdanning

  • Utdannet ved Norges Veterinærhøgskole, 1991

Ellen har jobbet med smådyrpraksis helt siden hun ble uteksaminert fra NVH i 1991. De første seks årene i kombinert stor- og smådyrpraksis, på en aktiv klinikk med stor vekt på smådyrmedisin. Siden 1998 har hun jobbet på heltid med hund og katt i Oslo-området, først ved Groruddalen Dyreklinikk i 10 år, og siden 2007 her på AniCura Follo Dyreklinikk.

På klinikken er Ellen en allsidig almenpraktiker, med mangeårig interesse for og kursing innen ultralydundersøkelse av buk og hjerte, samt indremedisin. Hun gjør også endel bløtvevskirurgi. Hun er også HMS-ansvarlig/verneombud, IT-støttekontakt og har ansvaret for at klinikken er sertifisert av Den norske veterinærforening.

Ellen har ellers vært styremedlem i Smådyrpraktiserende veterinærers forening, og i Den norske Veterinærforenings forhandlingsutvalg for ansatte medlemmer DNV-A. 

Hjemme hos Ellen har det bodd storpudler i mange år. En av dem hadde epilepsi gjennom flere år. Nå har hun to storpudler, Lucy (født i 2009) og Lyra (født i 2017), som liker å gå lange turer i skog og mark. 

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.