Vi har fått ny hjemmeside

Vi håper du liker den. Med alle store systemendringer kan det komme litt rusk i maskineriet, og vi beklager på forhånd om en knapp ikke virker eller det skulle stå hund i stedet for katt et sted eller to. Vi lover at om du kommer til oss på klinikkene kan vi forskjell på hund og katt!

Back to www.anicura.no
AniCura Gjøvik Dyreklinikk logo

Contact us

61 13 73 33

gjovik@anicura.no

Parkgata 15, 2815, Gjøvik

Eirin Nordahl
Våre veterinærer

Eirin Nordahl

Poliklinikk
Våre veterinærer

Eirin Nordahl

Poliklinikk

Spesialitet

  • Polikliniske undersøkelser, enkle tannbehandlinger

Utdanning

  • University of Veterinary Medicine and Pharmacy i Košice

Eirin ble uteksaminert fra University of Veterinary Medicine and Pharmacy I Košice i 2021.

Hun startet hos oss sommeren 2021 og har vist seg å være en nyutdannet veterinær med stor læringsvilje og motivasjon for faget. Læringskurven for nyutdannede er bratt når man starter med klinisk jobb, og hun utfører i dag enkle tannbehandlinger og grundige polikliniske undersøkelser med stor nøyaktighet og engasjement for jobben. Eirin interesserer seg ekstra for hud- og hudsykdommer samt hjertesykdommer, og ønsker i fremtiden å videreutdanne seg innenfor disse områdene.

På fritiden er Eirin en aktiv jente som du gjerne finner på turer i fjellet med blandingshunden sin, Vilja. Hun har også en forkjærlighet for Islandshester, og planlegger å få seg hest for å kunne brukte tiden mer aktivt med dette i fremtiden.