Junikampanje fra Eukanuba

Nå er vi i gang med Junikampanje fra Eukanuba.

Hvis du kjøper en 12 kg sekk med tørrfôr Eukanuba Intestinal, Dermatosis eller Restricted calorie til hund så får du med en pose hundekjeks, hundeposer, fôrskål og et badehåndkle fra Eukanuba.

 

                                 

 

Dersom du kjøper 1,5 kg Eukanuba kattemat tørrfôr så får du med en eske med bløtfôr Iams Pouches og en fôrskål fra Eukanuba på kjøpet.

  

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.