Kampanje: Tannhelse

Fra 8. Oktober til 10. November har vi tannkampanje på AniCura Jeløy Dyreklinikk!

I kampanjeperioden får dyret ditt GRATIS TANNSJEKK!

Ring oss eller bestill time via nettet til en gratis sjekk av munnhule og tenner. Undersøkelsen utføres av veterinær ved en av våre to klinikker.

Vi gjør oppmerksomme på at ved utførelse av gratis tannsjekk blir det kun utført en klinisk undersøkelse av munnhule og tenner. Ved behov for tannsteinfjerning eller tanntrekk må det bookes ny time til dette. 

Vi har mange gode tannprodukter til kampanjepriser!
* Hills tørrfôr t/d 1,5 kg til katt: KUN kr. 99,- (Førpris: 239,-)
* Hills tørrfôr t/d 3 kg til hund (normal/stor rase og til miniraser): 
KUN kr. 149,- (Førpris: 309,-)
* 30 % på fôr fra Eukanuba
* 30 % på produkter fra Bucadog

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.