Kampanje: Tannhelse

Fra 8. Oktober til 10. November har vi tannkampanje på AniCura Jeløy Dyreklinikk!

I kampanjeperioden får dyret ditt GRATIS TANNSJEKK!

Ring oss eller bestill time via nettet til en gratis sjekk av munnhule og tenner. Undersøkelsen utføres av veterinær ved en av våre to klinikker.

Vi gjør oppmerksomme på at ved utførelse av gratis tannsjekk blir det kun utført en klinisk undersøkelse av munnhule og tenner. Ved behov for tannsteinfjerning eller tanntrekk må det bookes ny time til dette. 

Vi har mange gode tannprodukter til kampanjepriser!
* Hills tørrfôr t/d 1,5 kg til katt: KUN kr. 99,- (Førpris: 239,-)
* Hills tørrfôr t/d 3 kg til hund (normal/stor rase og til miniraser): 
KUN kr. 149,- (Førpris: 309,-)
* 30 % på fôr fra Eukanuba
* 30 % på produkter fra Bucadog

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.