Velkommen til vår nye hjemmeside!

Vi har gleden av å endelig presentere dere for vår nye hjemmeside.

Som en del av Anicura har vi fått være med å utvikle og lage vår egen nye hjemmeside, slik at vi kan holde nye, eksisterende og gamle kunder oppdatert på hva vi kan tilby av tjenester for dine kjæledyr. 

Vår visjon i Anicura er: "Sammen skal vi skape fremtidens veterinærmedisin gjennom behandling av høy kvalitet og god tilgjengelighet".

Vi ønsker å være enda mer tilgjengelig via vår nye hjemmeside, og å holde dere oppdaterte på hva som skjer hos oss.

Hjertelig velkommen skal dere være :) 

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.