Gratulerer til Helle og Jon

Vi ønsker å gratulere våre to veterinærer, Helle og Jon med fullført videreutdannelse innen hhv nevrologi og kirurgi.

Helle Novang Pedersen har hovedansvaret for våre henvisninger i nevrologi og avansert bildediagnostikk (CT og MR). Hun er godt i gang med en mastergrad i nevrologi og besto sine første eksamener i dette forløpet i februar i år.

 

 

Jon Andre Berg tar i mot kirurgiske og ortopediske henvisinger fra hele Østlandet. Han fullførte i fjor sin engelske grad Certificate of Small Animal Surgery, og har nå bygget videre på denne til en grad i Advanced Practitioner in Small Animal Surgery.

 

Gratulerer, Helle og Jon!

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.