Kom i form kampanje

Viste du at ca halvparten av hundene i den vestlige verden er overvektige?

I hele Mars har vi "Kom i form uker" med fokus på å få flere i gang med å aktivisere sine kjæledyr for å bedre og fremme dyras helse. Våre firbeinte venner kan ikke selv styre sin hverdag og aktivitetsnivå selv, slik vi kan. Det er derfor vår oppgave som eiere å forsikre oss om at dyra våre får den mosjonen og holder den vekten som er anbefalt for den rasen vi har. Vi i AniCura ønsker med denne kampanjen å hjelpe alle kjæledyreiere ved å informere om viktigheten av rett fôring og mosjon av våre firbeinte venner.
I den vestlige verden er fedme et stor problem, og ca halvparten av alle hundene er overvektige.
Viste du at:
 • Overvekt fører med seg livsstilssykdommer og er med på å korte ned levetiden til ditt dyr
 • Som oftest er det for mye mat og for lite aktivitet som er årsaken til fedme hos hund og katt
 • Overvektige kjæledyr bør undersøkes av veterinær for å avgjøre om det er underliggende årsaker til overvekten
 • Lettfôr ikke er en erstatning for slanking

 

Vi hjelper dere gjerne med å legge en plan for slanking av ditt kjæledyr. En god start er å komme innom klinikken og veie ditt kjæledyr regelmessig.

 

Kom innom oss for mange gode tips og råd om slanking og aktvisering av ditt kjæledyr!

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.