Kom i form kampanje

Viste du at ca halvparten av hundene i den vestlige verden er overvektige?

I hele Mars har vi "Kom i form uker" med fokus på å få flere i gang med å aktivisere sine kjæledyr for å bedre og fremme dyras helse. Våre firbeinte venner kan ikke selv styre sin hverdag og aktivitetsnivå selv, slik vi kan. Det er derfor vår oppgave som eiere å forsikre oss om at dyra våre får den mosjonen og holder den vekten som er anbefalt for den rasen vi har. Vi i AniCura ønsker med denne kampanjen å hjelpe alle kjæledyreiere ved å informere om viktigheten av rett fôring og mosjon av våre firbeinte venner.
I den vestlige verden er fedme et stor problem, og ca halvparten av alle hundene er overvektige.
Viste du at:
 • Overvekt fører med seg livsstilssykdommer og er med på å korte ned levetiden til ditt dyr
 • Som oftest er det for mye mat og for lite aktivitet som er årsaken til fedme hos hund og katt
 • Overvektige kjæledyr bør undersøkes av veterinær for å avgjøre om det er underliggende årsaker til overvekten
 • Lettfôr ikke er en erstatning for slanking

 

Vi hjelper dere gjerne med å legge en plan for slanking av ditt kjæledyr. En god start er å komme innom klinikken og veie ditt kjæledyr regelmessig.

 

Kom innom oss for mange gode tips og råd om slanking og aktvisering av ditt kjæledyr!

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.