Til jul flytter vi til nye store lokaler på Høyda

Til jul er Jeløy Dyreklinikk på Jeløy historie. Da flytter klinikken inn i nye moderne lokaler i Varnaveien på Høyda mellom Moss og Rygge. Også klinikkens avdeling i Carlbergveien samlokaliseres i det som skal hete Anicura Jeløy Dyresykehus (Moss avis).

I dag kan dere lese i Moss avis at vi mot slutten av året flytter inn i nye lokaler i Varnaveien på Høyda.

Klinikken er i stadig utvikling og vi har behov for mer plass, derfor har klinikkens eiere Ruth Anne Aas og Halldor Matre Skålnes invistert i eiendommen i Varnaveien 43 D.

Ombyggingen av lokalene er i gang og planen er å flytte inn rundt juletider.

 

Jon Gran har skrevet en fin avisartikkel om nyheten rundt flyttingen av klinkkene våre. Denne kan du lese ved å klikke på linken:

https://www.moss-avis.no/okonomi-og-naringsliv/nyheter/veterinar/vil-bygge-opp-et-nytt-hypermoderne-dyresykehus-pa-hoyda/s/5-67-443737

(Obs, kun for de med plus abonement)

Flere nyheter

 • Vi kårer Årets blodgiver 2023

  14. juni er internasjonal blodgiverdag, og det er ikke bare mennesker som kan gi blod. Flere av våre dyreklinikker- og sykehus har blodbank eller kan hjelpe til med en blodoverføring om det en hund eller katt skulle ha behov. Vi er selvsagt avhengige av blodgivere, også hos oss. Det er på tide å gjøre stas på våre fantastiske firbente livreddere!
   Les mer om dette
  • Avkjølende tips for varme dager

   Det trenger ikke bli sydentemperaturer før mange hunder synes det er i varmeste laget. På hundene merker vi det på økt pesing, mindre aktivitet og en tendens til å trekke mot skygge, kalde underlag og kanskje til og med vann, men skattene gjerne gjemmer seg vekk, peser, sover mer og er sedate. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å kjøle ned den pelskledde!
    Les mer om dette
   • Når noen skal passe dyret ditt

    Skal du på tur alene, mens Fido eller Mons får være hjemme eller hos venner? Gjør dyrepasser-livet enklere med disse tipsene!
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.