Til jul flytter vi til nye store lokaler på Høyda

Til jul er Jeløy Dyreklinikk på Jeløy historie. Da flytter klinikken inn i nye moderne lokaler i Varnaveien på Høyda mellom Moss og Rygge. Også klinikkens avdeling i Carlbergveien samlokaliseres i det som skal hete Anicura Jeløy Dyresykehus (Moss avis).

I dag kan dere lese i Moss avis at vi mot slutten av året flytter inn i nye lokaler i Varnaveien på Høyda.

Klinikken er i stadig utvikling og vi har behov for mer plass, derfor har klinikkens eiere Ruth Anne Aas og Halldor Matre Skålnes invistert i eiendommen i Varnaveien 43 D.

Ombyggingen av lokalene er i gang og planen er å flytte inn rundt juletider.

 

Jon Gran har skrevet en fin avisartikkel om nyheten rundt flyttingen av klinkkene våre. Denne kan du lese ved å klikke på linken:

https://www.moss-avis.no/okonomi-og-naringsliv/nyheter/veterinar/vil-bygge-opp-et-nytt-hypermoderne-dyresykehus-pa-hoyda/s/5-67-443737

(Obs, kun for de med plus abonement)

Flere nyheter

 • Åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet

  Noen kjæledyreiere er dessverre i en slik situasjon at de ikke alltid kan gi sine dyr forebyggende behandling eller hjelp når de har skader og sykdommer. I samarbeid med Kirkens Bymisjon arrangerer AniCura Dyresykehus Sørlandet åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet i Kristiansand.
   Les mer om dette
  • Tur i snø og kulde

   I store deler av landet laver snøen ned, til glede for skientusiaster og vinterelskere, og til frustrasjon for de som ikke investerte i snøfreser i år heller. De aller fleste hunder synes snø er stas. I snøen blir luktene fra andre hunder veldig tydelige, og de blir liggende lenge. Tur er enda mer spennende enn før! Men kulde, salt og skitur kan by på noen utfordringer for våre firbeinte.
    Les mer om dette
   • Tips til valentinsdagen

    Det renner over av gavetips og idéer til romantiske gester for tiden – og vi er ikke dårligere! Vi elsker jo våre firbeinte venner til månen og tilbake. Men hva ønsker egentlig Fido og Mons seg i gave?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.